(Nettavisen)

Det har vært mye oppmerksomhet rundt Flint i år. Ikke bare er John Arne Riise trener i Tønsberg-klubben, men det er også laget TV-serie om den tidligere Liverpool-backens opp- og nedturer som fersk fotballtrener i norsk 3. divisjon. Serien går på TV 2 og heter «Fan av Flint».

Se kampen mellom Flint og Pors på Direktesport fra kl. 14.00. Skaff deg tilgang her

Tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise har trent Flint Tønsbergs 3. divisjonslag siden november 2019, men 41-åringen sikter høyere enn norsk 3. divisjon når han forteller hva som er ambisjonene hans som trener.

– Min langsiktige drøm er å trene et lag i Premier League, eller en annen storklubb. For å få til det må jeg jobbe målrettet og hardt, sa Riise til VG gjennom manageren Erland Bakke i 2019.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

I år har han forsøkt å ta 3. divisjon-laget Flint oppover i ligasystemet. Selv om det fortsatt er en syltynn teoretisk mulig å rykke opp, virker det vanskelig. Flint kan med seier i de tre siste kampene ende på 24 poeng.

Da må Eik Tønsberg og Ørn-Horten tape alle sine siste kamper, i tillegg må Pors og Hønefoss ikke ta mer enn fem poeng på de tre siste kampene. Det er helt usannsynlig.

Flint - Pors

HUB - 2.75 - 3.90 - 2.00 U - Uavgjort 3,90

Kampstart lørdag kl. 14.00

Spillestopp kl 13.59 Live odds etter kampstart

Flint Esso Arena

Kampen kan sees på Direktesport

Vi tror kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,90 i odds

Flint ligger på sjetteplass med 15 poeng etter ti serierunder. Med tre serierunder igjen har de åtte poeng opp til serieleder Ørn-Horten og byrival FK Eik Tønsberg.

John Arne Riises gutter har vist fin form på hjemmebane denne sesongen. De står med to seire og to uavgjorte på de fire første kampene på Flint Esso Arena. De spilte 1-1 mot opprykkskandidat Hønefoss i serieåpningen, og i den andre hjemmekampen lå de under 0-2, men klarte 2-2 mot Mjøndalen 2. I de to siste hjemmekampene har de vunnet mot Sarpsborg 2 (4-0) og Åssiden (3-2).

Se kampen mellom Flint og Pors på Direktesport fra kl. 14.00. Skaff deg tilgang her

Det er verdt å notere seg at Flint har spilt uavgjort mot to av de fire lagene som kjemper om opprykk i 3. divisjons avdeling 2. De spilte 1-1 i serieåpningen topplaget Ørn-Horten, og de spilte også 1-1 mot Hønefoss som innehar fjerdeplassen.

Pors ligger på tredjeplass med 18 poeng før helgens kamper. De vil henge med i opprykkskampen med seier lørdag, men bortestatistikken deres er ikke særlig mye å skryte av. De har kun vunnet to av fem bortekamper denne sesongen. Seirene kom mot bunnlagene Åssiden (8-0) og Kråkerøy (1-3).

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Telemarkingene har tapt borte mot opprykksrival Hønefoss (0-4) og middelhavsfarer Oppsal (1-2), og de spilte 0-0 mot serieleder Ørn-Horten. Pors er faktisk det eneste laget Ørn ikke har klart å score mot denne sesongen.

Vi tror det blir en tett og jevnspilt match i Tønsberg, hvor lagene deler poengene. Da vil Flint ironisk nok hjelpe byrival Eik Tønsberg i opprykkskampen, og de må selv vinke endelig fravel til opprykk.

Vi tror kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,90 i odds