Gå til sidens hovedinnhold

Mann kokkelerte da han fikk servert millionbeskjeden

Det var en 30-åring fra Dokka som kapret millionpremien denne gangen.

(Nettavisen)

Mannen ble naturligvis glad da han fikk beskjeden, og det var virkelig en overraskelse. Han hadde nemlig glemt at han hadde levert kupong.

- Jeg hadde helt glemt at jeg hadde levert Nabolaget. Men der står det ja, fyttirakkern, sier mannen, som gikk inn på Norsk Tipping-appen for å sjekke at det stemte.

Trykk her for å spille Nabolaget.

Ventet middagsbesøk

Mannen sto midt i matlagingen da Norsk Tipping ringte han.

- Jeg vet ikke hva jeg tenker akkurat nå. Jeg står og rører i gryta, for jeg skal ha middagsbesøk. Det blir en artig nyhet å fortelle dem som kommer på besøk, sier Dokka-mannen.

- Jeg er kjempeglad. Jeg tror jeg kommer til å bruke noe av pengene til å nedbetale huset jeg kjøpte for ikke så lenge siden.

Vi gratulerer!

Trykk her for å spille Nabolaget.

Resten av fredagens vinnernabolag

Fredag 8. januar havnet millionpremien på Dokka, og fem av hovedvinnerens naboer vant 100 000 kroner, men også flere steder i landet kunne man glede seg over premier. Disse stedene vant fredag kveld:

Ottestad (Innlandet)

Skarnes (Innlandet)

Åsvang (Innlandet)

Knapper (Innlandet)

Sola (Rogaland)

Nye muligheter hver kveld - hele uka

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når man leverer kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersannsjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 598 280

Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 52 (hovedvinner fredager)

Antall millionærer i 2019: 52

Høyeste premieutbetaling i 2019: 1 000 000 kr