(Nettavisen)

Start - KFUM

Odds: Start vinner og det blir over 3,5 mål totalt

Kampstart mandag 3. oktober kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Sør Arena

Kampen vises på TV2 Play, discovery+ og Eurosport Pluss 2

Vi tror Start vinner og det blir over 3,5 mål totalt. Det spillet leverer du her til 4.30 i odds

Start og KFUM møtes mandag ettermiddag til et ekstremt viktig oppgjør i kampen om opprykk til Eliteserien. Start er i siget, og slet seg til 2-1 borte mot Raufoss i sin siste kamp, mens KFUM måtte nøye seg med 3-3 hjemme mot Bryne.

Det er tett i toppen bak suverene Brann, og i skrivende stund ligger Stabæk på andreplass - som kvalifiserer til direkte opprykk - med sine 47 poeng. To poeng bak følge KFUM, mens Start ligger på fjerdeplass med sine 42 poeng.

Like bak lurer også Sandnes Ulf(40 poeng), Ranheim(40 poeng) og Kongsvinger(39 poeng). Her er med andre ord ingenting avgjort når det gjelder direkte opprykk eller plass i playoff .

Det er ca. 433 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Start har funnet formen

Etter nedrykket fra eliteserien i 2020 hadde Start en trå sesong i fjorårets OBOS-liga. For et lag med opprykksambisjoner var ikke niendeplass på tabellen det sørlendingene drømte om.

I år har det sett veldig mye bedre ut. Starten luktet det riktignok ikke svidd av, for på de 13 første kampene sto de med 5-4-4, og lå et stykke bak både Stabæk, KFUM og Sandnes-Ulf.

I den 14.runden reiste de til Ekebergsletta og slo KFUM 1-0, og siden den kampen har det sett bedre ut. 7-2-3 på de siste 12 oppgjørene har ført laget til Sindre Tjelmeland rett inn i opprykkskampen.

De står når med fire strake seiere, og tar i mot KFUM stinne av selvtillit til mandagens ekstremt viktige oppgjør.

KFUM er imponerende gode

KFUM vant PostNord-Ligaen i 2015, og fikk en gjestevisitt i OBOS-ligaen i 2016. Det endte med direkte nedrykk og to nye år i PostNord. I 2018 endte de på andreplass i PostNord-ligaen bak Skeid og rykket opp til OBOS igjen.

Siden har de vært der og i de snart fire sesongene på nest øverste nivå har de vist en imponerende stabilitet. Fjerdeplass i 2019, åttendeplass i 2020 og femteplass i 2021. I tillegg kom de til kvartfinalen i cupen både i 2019 og 2021.

I år kjemper de om opprykk igjen, og med begrensede ressurser er det en imponerende prestasjon av laget fra hovedstaden.

Fra 7. august til 4. september tok de fem strake seiere og lå på andreplass på tabellen - noe som betyr direkte opprykk - poenget foran Stabæk. I de to siste kampene har vinden snudd litt for laget til Jørgen Isnes, og tap borte mot Kongsvinger og uavgjort hjemme mot Bryne har ført dem ned på tredjeplass.

For å henge med Stabæk, som nå ligger to poeng foran, bør de med andre ord helst vinne mandagens oppgjør på Sør Arena.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Vi tror på mye mål og hjemmeseier

Dette er en ekstremt viktig kamp med tanke på å henge med i toppen for begge lag, og hjemmelaget har i hvert fall ikke råd til å tape.

Start har spilt seg i bedre og bedre form gjennom sesongen - står nå med fire strake seiere - og har også fire strake hjemme på Sør Arena. De tok en rolig 1-0 seier mot Fredrikstad i slutten av juli, før Bryne(6-0), Grorud(5-0) og Stjørdals-Blink(3-1) har blitt sendt hjem som slakt.

KFUM var inne i en meget sterk periode i august og begynnelsen av september da de vant fem kamper på rad. I de to siste har det lugget mer, og 1-3 borte mot Kongsvinger, samt 3-3 hjemme mot Bryne var ikke veldig imponerende.

Felles for begge lag er at de har vært involvert i kamper med enormt mye mål. I de syv siste oppgjørene til Start har det vært scoret fem mål i snitt pr kamp, mens det har vært såvidt over fire mål i snitt pr kamp i de ti siste for KFUM.

Vi tror på nok et målrikt oppgjør der hjemmeformen til Start gjør at vi går for seier til sørlendingene.

Start vinner og det blir over 3,5 mål totalt spiller du på her til hele 4.30 i odds