(Nettavisen)

Lørdag braker 3. divisjon avdeling 2 i gang. Den vil det bli oppmerksomhet rundt denne sesongen siden Tønsberg-lagene Flint og FK Eik Tønsberg ledes av hver sin tidligere Premier League-profil.

Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

John Arne Riise har tatt over som hovedtrener for Flint, mens Ronny Johnsen er hovedtrener for sammenslåingsklubben FK Eik Tønsberg 871.

Kampen mellom Flint og Hønefoss ser du direkte her fra klokka 14:00.

Flint Tønsberg - Hønefoss 2.70 -3.70 - 2.10 B (spillestopp lørdag kl. 13.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Flint Tønsberg tar imot en av opprykksfavorittene Hønefoss på eget kunstgress lørdag, i det som blir John Arne Riises andre offisielle kamp som Flint-trener.

Flint-laget den tidligere Liverpool-spilleren har til disposisjon over er blant divisjonens yngste. Dette er noe av grunnen til at de spås til en plassering midt på treet.

Polske nøkkelspillere

Laget fra Tolvsrød spilte treningskamp mot Hønefoss hjemme i Tønsberg i fjor vinter. Da ledet ringerikingene 2-0 etter første omgang, men John Arne Riises menn snudde kampen i andre omgang og vant overraskende 3-2.

Kampen mellom Flint og Hønefoss ser du direkte her fra klokka 14:00.

Riise har fått inn Alex Krawiec som spilte flere sesonger i Ørn Horten. 21-åringen har også vist seg frem for større klubber i Polen under koronapausen. Sammen med landsmannen Adrian Krysian (34 mål på 38 kamper), blir han en nøkkelspiller for Flint i år.

Lørdag møter Flint et Hønefoss-lag som har opplevd å gå fra spill i Eliteserien i 2013 til 3. divisjon i 2019. En skrekkelig start på sesongen ødela muligheten for opprykk for to år siden. Denne sesongen er målsettingen soleklar: Opprykk.

Tap i treningskampene

De har ifølge flere eksperter som følger 3. divisjon tett en startellever som skal være mer enn god nok for opprykk. Men de har ikke imponert i oppkjøringen til sesongen, hvor de tapte 0-3 for både Gjelleråsen og Lørenskog.

Her kan du skrape Flax på nett

Til kampen mot Flint stiller de med fullt lag. Det er første gang de gjør i sommer.

Hønefoss har flere spillere i laget med erfaring fra høyere nivå. Alexander Groven og Kevin Beugre har begge spilt Tippeliga for klubben, og er nå tilbake til kampen mot Flint. etter skadeavbrekk. Begge er viktige brikker i sine roller som midtbanespiller og spiss. Ahmed El Amrani har spilt på øverste nivå i Finland og for Stabæk.

Med de elleve beste tilgjengelig skal Hønefoss være bedre lag enn Flint, men John Arne Riises vinnervilje skal ikke undervurderes. Laget hans har også vist bra prestasjoner i treningskampene. Vi tror likevel det blir tap for Riise & Co i lørdagens kamp mot Hønefoss. Se kampen mellom Flint og Hønefoss her fra klokka 14:00.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset