(Nettavisen)

Saint-Etienne - PSG

Odds: PSG vinner begge lag scorer

Kampstart søndag 28. november kl 13.00

Spillestopp kl 12.59 Live odds etter kampstart

Stade Geoffroy-Guichard

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror PSG vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2.55 i odds

Saint-Etienne er en av de største klubbene i Frankrike gjennom historien med sine ti seriegull og seks cupgull. Det begynner riktignok å bli fryktelig lenge siden de var dominerende, for siste seriegull var i 1981 og siste cupgull i 1977.

Nåtidens lag er ikke i nærheten av dette, og Saint-Etienne hadde en grusom start på årets sesong i Ligue 1. Status etter de ti første kampene var fire uavgjorte og seks tap og det så helt mørkt ut.

De fire siste kampene har gitt en klar bedring for Claude Puels mannskap, og de står med to seiere og to uavgjorte kamper.

Hjemme på Stade Geoffrey-Guichard har de vært ganske bra hele sesongen. De er ubeseiret de tre siste kampene, og de fleste kampene før disse har vært jevne. De har en seier, fire uavgjorte og to tap. Det ene tapet var knepent 1-2 mot bunnkollega Bordeaux, mens de ble knust 0-3 av Nice.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

PSG slikker sårene etter tapet mot Manchester City

PSG var en snartur i Manchester onsdag kveld og fikk bank av det meget solide laget til Pep Guardiola. PSG tok ledelsen etter 50 minutter ved Kylian Mbappe, men mål av Raheem Sterling og Gabriel Jesus sørget for at poengene helt fortjent ble igjen i Manchester.

City hadde mest ballinnehav, klart flest skudd og flest skudd på mål, og PSG og spesielt Messi har fått høre det i etterkant. Den fantastiske fronttrioen har utrolige egenskaper fremover på banen, men er nok ikke like ivrige på å bidra i den defensive jobben.

Dette blir de straffet for når de møter de beste lagene i verden, mens i den hjemlige serien slipper de mer unna med det. Det er noe uforløst over stjernene fra hovedstaden, og spørsmålet er om Pochettino vil klare å få de til å jobbe sammen som en enhet.

PSG tar tre poeng

Både statistikken og kvaliteten i mannskapet til dagens lag viser at dette blir seier til PSG. Saint-Etienne har ikke vunnet hjemme mot hovedstadslaget siden 1-0 seieren 21. september 2008. Etter det har de spilt 15 kamper på Stade Geoffroy-Guichard og PSG har vunnet åtte og syv har endt uavgjort.

PSG har holdt nullen i kun en av de siste ni kampene. De har likevel en fantastisk evne til å skrape sammen seiere, og i kombinasjon med at Saint-Etienne har scoret i sine seks siste kamper tror vi PSG vinner og at begge lag scorer.

Det spiller du på her til 2.55 i odds