Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg får det tøft oppe i Tromsø

Etter fire kamper uten seier fikk Rosenborg endelig tre poeng sist. Nå møter de et Tromsø som har kniven på strupen. Det kan bli tøffere enn de tror.

(Nettavisen)

Etter fem kamper uten seier har Tromsø ramlet ned på kvalikplass. Nå kommer et famlende Rosenborg til Alfheim i jakten på en ny trepoenger. Det er vi ikke så sikker på at de får.

Det er ca.250 millioner i Viking Lotto-potten!

Tromsø - Rosenborg
Uavgjort @ 3.20
Spillestopp: Søndag 17.juli kl. 17.59

Klikk her for å levere dette tipset

Fem strake uten seier for "Gutan"
Fem kamper på rad uten seier for "Gutan" nå, og nedrykksstreken nærmer seg mer og mer. Ti poeng betyr kvalik, og det er fire poeng ned til Brann og Stabæk på plassene under. De har ikke hatt det verste programmet i det siste, men likevel har de altså svake 0-2-3 på de fem siste.

Dårligste hjemmestatistikken i Eliteserien
1-1 borte mot Brann sist var dog en liten opptur, og nå kommer Rosenborg på besøk til Alfheim der de har mistet flyten helt. To poeng på fem kamper gir nemlig den dårligste hjemmestatistikken i hele Eliteserien denne sesongen. Akkurat Rosenborg har de dog slått de to siste gangene de har kommet på besøk. (2018 og 2019).

Rosenborg finner heller ikke flyten
Et annet lag uten flyt er Rosenborg, som endelig tok en seier sist med 1-0 over Kristiansund. Spillet satt uansett ikke særlig bra, og de måtte forsvare seg store deler av kampen. I en jevn liga er de uansett nummer fem med 19 poeng, men noe sprudlende spill har man absolutt ikke sett fra trøndernes side.

Rosenborg sliter med fravær
Etter tre tap kom dog to poengdelinger før en seier, så for deres del håper man at formkurven fortsetter. De solgte dog unna toppscorer og beste spiller Zachariassen til Ferencvaros tidligere denne uken, og det er såklart et stort minus. Vecchia er tilbake i trening, men spiller ikke her. Augustinsson, Skjelbred og Henriksen er også ute foran denne. Tettey spares nok også mtp at det er kunstgress her.

En kamp mellom to lag uten særlig flyt dette, og det kan hende at begge lag er fornøyde med ett poeng.

Tromsø - Rosenborg
Uavgjort @ 3.20
Spillestopp: Søndag 17.juli kl. 17.59

Klikk her for å levere dette tipset