(Nettavisen)

Kristiansund - Rosenborg

Odds: Rosenborg vinner og begge lag scorer

Kampstart søndag 2. oktober kl 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

Kristiansund Stadion

Kampen vises på MAX, TV2 Play, Eurosport Player og discovery+

Vi tror Rosenborg vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3.05 i odds

Kristiansund og Rosenborg braker sammen med hvert sitt utgangspunkt søndag kveld. Kristiansund har skaffet seg håp om overlevelse etter gode resultater den siste tiden, men i den siste kampen i Eliteserien gikk de på en karamell når de røk 1-4 borte mot Strømsgodset.

Rosenborg har vært solide i flere måneder, og har krøpet opp på tredjeplass på tabellen, poenget bak Lillestrøm på sølvplass. I sin siste kamp slo de nettopp Lillestrøm 3-1 hjemme på Lerkendal.

Etter flere gode sesonger siden opprykket til Eliteserien i 2017, har det sjette året på rad i øverste divisjon vært en prøvelse for mannskapet til Christian Michelsen.

Etter de 12 første kampene så det ut som de skulle sette tidenes dårligste poengrekord i Eliteserien. Da sto de med 0-1-11 og virket fullstendig fortapt.

I hjemmekampen mot Odd den 24. juli(2-2) tok de sitt første poeng på nøyaktig tre måneder, og siden den kampen har det sett bedre ut. De 11 siste har gitt 4-3-4 og i skrivende stund har de faktisk muligheten til å begge plassen.

Det er seks poeng opp til Sandefjord på kvalifiseringsplass med syv kamper igjen å spille. De har ikke råd til noen feilskjær i de resterende oppgjørene, og skal de klare dette bør også Rosenborg beseires søndag kveld.

Det er ca. 433 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Rosenborg overbeviste mot Lillestrøm

Rosenborg har i løpet av sesongen fått maskineriet bedre og bedre i gang.

Også i starten var de vanskelige å slå, men for mange uavgjorte kamper gjorde at de ble hengende etter lagene i toppen, og etter de 8 første oppgjørene sto de med 2-5-1.

Siden de banket Vålerenga 4-0 på Intility 29. mai har Rosenborg plukket 32 poeng i serien, og det er kun Molde som poengmessig har vært bedre i denne perioden.

De har scoret 38 mål på de 15 kampene som er spilt, og det er bare Molde og Bodø/Glimt som såvidt har vært skarpere foran motstanderens mål med sine 39 hver.

Det oser scoringer av dette unge Rosenborg-laget, og med Ole Sæter og Casper Tengstedt på topp skal Kristiansunds forsvar jobbe knallhardt for å stoppe medaljejaktende trøndere.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Vi tror på scoringer til begge lag, men seier til Rosenborg

Før søndagens oppgjør har Rosenborg kun Jonathan Augustinsson og Kristall Mani Ingason som helt sikkert er uaktuelle. Sam Rodgers, Stefano Vecchia og Ole Sæter er trolig klare, og spesielt Sæter er en viktig mann for trønderne.

Kristiansund sliter også med sitt. Kaptein Dan Peter Ulvestad er usikker etter lyskeskaden han fikk mot Strømsgodset i forrige kamp. Andreas Hopmark(legg), Pawel Chrupalla(Covid) er tvilsomme, mens Aliou Coly(strekk) er definitivt ute.

På de fem kampene lagene har spilt mot hverandre i Kristiansund siden 2017, er status 1-3-1 - med en målforskjell på 6-7. Ofte uavgjort, men det tror vi ikke det blir på søndag.

Rosenborg er et bedre lag enn Kristiansund, og selv om trønderne har tapt sine to siste bortekamper, og Kristiansund har vunnet sine tre siste hjemme, tror vi mest på trøndersk jubel denne gangen.

Kristiansund har scoret mål i sine åtte siste kamper, mens Rosenborg scoret i sine ni siste. Et godt spill i dette oppgjøret tror vi er at Rosenborg vinner og begge lag scorer.

Det leverer du her til fine 3.05 i odds