Gå til sidens hovedinnhold

Skadekrise i Juventus. Chelsea får tilbake stjernespillere

20. oktober måtte Romelu Lukaku og Timo Werner ut med skader mot Malmö FF. Tirsdag kan begge være tilbake.

(Nettavisen)

Romelu Lukaku og Timo Werner har gått glipp av de seks siste kampene til Chelsea etter skadene de pådro seg i kampen mot Malmö FF i forrige måned, men begge spiss-stjernene har vært tilbake på treningsfeltet de siste dagene.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Mens Werner var ubenyttet reserve i lørdagens kamp mot Leicester, og er aktuell fra start i tirsdagens kamp, er det lite sannsynlig at Lukaku får spilletid mot Juve.

Men Thomas Tuchel røpet mandag at den belgiske landslagsspissen kan være tilbake på benken i tirsdagens Champions League-kamp på Stamford Bridge.

- Han virker okay på treningen søndag, så vi får se an reaksjonen, sa Tuchel tilo BBC mandag.

- Han har en avtale med legene og fysioterapeutene, og de avgjør om vi tar ham med på benken. Han kommer uansett ikke til å starte. At han får noen minutter mot slutten av kampen er absolutt maksimum.

Chelsea - Juventus

Odds: Chelsea vinner og holder nullen - 2,50 i odds

Kampstart tirsdag 23. november kl 21.00

Spillestopp kl. 20.59 Live odds etter kampstart

Stamford Bridge

Kampen kan sees på TV2 Sport 1

Vi tror Chelsea vinner og holder nullen mot Juventus. Spill på det her til 2,50 i odds

Chelsea ligger på andreplass i gruppe H, tre poeng bak Juventus som topper gruppen. London-klubben trenger ett poeng på de to siste kampene før å sikre en plass i åttendedelsdfinalen.

Det er skadekrise i Juventus. De mangler den viktige midtstopperen Giorgio Chiellini, den tidligere Arsenal-spilleren Aaron Ramsey og den italienske landslagsspilleren Federico Bernardeschi. Vingbackene Danilo og Mattia De Sciglio er de to siste spillerne som er ute. I tillegg er toppscorer Paulo Dybala ute.

Juventus er allerede klar for åttendelsfinalen i Champions League før tirsdagens kamp på Stamford Bridge, men de trenger ett poeng for å sikre topp-plasseringen i gruppen. De italienske gigantene har vunnet alle fire kampene sine så langt, mens Chelsea har ni poeng og trenger tre poeng i tirsdagens kamp for å ha sjansen til å vinne gruppen. Det eneste tapet til Thomas Tuchels menn kom i Torino, hvor de tapte 0-1 etter en scoring av Frederico Chiesa.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Chelsea er det beste defensive laget i Champions League. De har kun sluppet inn ett mål så langt, mens Juve er ett av tre lag som kun har to baklengs. Med to lag som begge er solide bakover, ligger det ikke akkurat an til et målkalas på Stamford Bridge. Nå mangler italienerne forsvarssjefen Giorgio Chiellini, og det er noe som gjør at vi tror Chelsea kan ta en knepen seier hjemme i London.

At det scores under 2,5 mål på Stamford Bridge virker å være et bra spill.

Det har nemlig vært scoret under 2,5 mål i syv av de siste ti kampene til Juventus, og de har holdt nullen i seks av kampene i denne perioden. Under 2,5 mål har også vært et vinnerspill i syv av de siste tolv kampene til Chelsea, men de har scoret flest av målene i denne perioden selv. Vi velger likevel å gå for et annet spill her.

Chelsea er det beste defensive laget i Premier League. De har kun sluppet inn fire mål på de første tolv kampene.

Black Week-tilbud! Her kan du se alle årets Premier League-drakter

The Blues har holdt nullen i seks av de åtte siste kampene, og vi tror de også klarer å holde nullen i tirsdagens kamp i London.

Da må de gjøre noe de ikke har klart siden 2009. Chelsea hare ikke klart å holde nullen i noen av de siste ti kampene mot italienske lag i Champions League.

Juventus har bare tapt én av de siste elleve kampene mot lag fra Premier League (seks seire og åtte uavgjorte).

Vi tror Chelsea fikser på den statistikken tirsdag kveld. At Chelsea vinner og holder nullen på Stamford Bridge blir vårt spill. I tre av Chelseas fire siste kamper i gruppespillet i Champiuosn League har det kun vært scoret ett mål. 1-0 eller 2-0 til Thomas Tuchels menn?

Vi tror Chelsea vinner og holder nullen mot Juventus. Spill på det her til 2,50 i odds