Gå til sidens hovedinnhold

Spiller han torsdag, koster det Arsenal over 10 millioner

Arsenal har vunnet de tre siste Premier League-kampene etter at Pablo Mari kom inn i midtforsvaret. Spiller han mot Crystal Palace, vil det komme regning fra Brasil.

(Nettavisen)

Pablo Mari kom til Emirates fra den brasilianske storklubben på lån i januar i fjor, men den spanske midtstopperen spilte bare tre kamper før han ble skadet i kampen mot Manchester City i juni. Til tross for skaden, valgte Mikel Arteta å punge ut 15,5 millioner pund for 26-åringen i sommer.

Det virker å ha vært en klok beslutning.

Fredag er det ca. 925 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Mari har imponert sammen med Rob Holding i midtforsvaret, og the Gunners har vunnet alle de tre siste kampene med den spanske forsvarsspilleren i startelleveren. Det er ventet at 26-åringen også starter London-derbyet mot Crystal Palace torsdag.

Men det vil koste Arsenal dyrt.

I følge den brasilianske avisen Globo Esporte må Arsenal betale den brasilianske klubben Flamengo en bonus på 900 000 pund hvis Pablo Mari spiller torsdagens kamp mot Crystal Palace.

Torsdagens kamp blir nemlig den tiende kampen til spanjolen for Arsenal, og Premier League-klubben må i følge Globo Esporte betale 900 000 pund for hver tiende kamp Pablo Mari spiller, opp til 80 kamper.

Tror du Arsenal vinner mot Crystal Palace? Klikk på denne lenken for å levere tipset

Nettstedet London Football, som følger London-klubbene tett, skriver at de har vært i kontakt med kilder tett på Mari som bekrefter at det finnes en bonus inkludert i overgangsavtalen.

Arsenal - Crystal Palace (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,20 (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Premier League. Arsenal knuste West Brom 4-0 på the Hawthornes 2. januar. Det var the Gunners tredje Premier League-seier på rad.

En av hovedårsakene til fremgangen er at Pablo Mari og Rob Holding har limt igjen forsvaret til Arsenal. De har kun sluppet inn ett mål på de tre siste ligakampene. Alexandre Laxcazette virker også å trives bedre offensivt. Han har scoret i de tre siste Premier League-kampene.

Fredag er det ca. 925 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Viktige Partey er spilleklar

The Gunners har dominert oppgjørene mellom disse to lagene. Palace har nemlig kun vunnet fem av 47 kamper mellom lagene i alle turneringer. Men Arsenal står uten seier i de fire siste Premier League-kampene mot Palace, hvorav tre av kampene har endt uavgjort.

Vi tror likevel at Arsenal-oppturen fortsetter torsdag. The Gunners tar sin fjerde Premier League-seier på rad for første gang siden oktober 2018.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Mikel Arteta får tilbake midtbanespilleren Thomas Partey som har vært en måned på sidelinjen. Også forsvarspsilleren Gabriel er tilgjengelig etter å ha vært i isolasjon med milde koronasymptomer.

Gabriel Martinelli skadet ankelen under oppvarmingen til lørdagens FA-cupoppgjør mot Newcastle, og blir ikke spilleklar til kampen mot Palace.

Crystal Palace-manager Roy Hodgson gjorde ni endringer på laget før 0-2-tapet mot Wolves på Molineux, og han vil sikkert rokere på laget før kampen på Emirates. Forsvarsspilleren Mamadou Sakho er usikker etter at han pådro seg en skade i låret i FA-cupoppgjøret mot Wolverhampton.

Palace er ute av form

Arsenal slutter ikke å vinne nå. De trengte ekstraomganger for å slå Newcastle i FA-cupen lørdag, men de står nå med fire seire i alle turneringer.

Palace er ikke i like god form. Seieren deres mot bunnlaget Sheffield United 2. jnauar er den eneste trepoengeren til Roy Hodgsons mannskap i de syv siste kampene. Palace er riktignok ubeseiret i de fire siste kampene mot Arsenal, men den statistikken sprekker torsdag.

Fredag er det ca. 925 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Arsenal har ledet til pause i fire av de seks siste kampene mot Palace, blant annet i de to siste. Mikel Artetas menn har funnet formen, og vi tror de leder til pause og vinner til slutt mot London-rivalen. H/H-spillet gir 2,20 i odds. Det funker som singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.