Gå til sidens hovedinnhold

Tok Eurojackpot-millionen: - Dæven ta!

Etter tredje forsøk svarte vinneren endelig, og det ble jubel i stua når han skjønte at han hadde vunnet en million kroner i Eurojackpot.

(Nettavisen)

Som vanlig på fredag kveld blir det delt ut en million kroner i den nasjonale premien i Eurojackpot. 8. oktober var intet unntak, og denne fredagen var det en heldig mann fra Levanger i Trøndelag som trakk det lengste strået.

Spillefrist Lotto er lørdag kl 18.00

Vinneren tok først ikke ta telefonen da Norsk Tipping ringte for å gratulere med deg flotte premien. Til slutt svarte mannen fra Levanger og overraskelsen var forståelig nok stor da han skjønte hva det gjaldt.

Onsdag er det 12 millioner i potten - slik er du med

Liv i stua

- Å dæven ta! Er det sant?

Mannen satt i stua sammen med samboeren, og det virket som om det ble brått god stemning både hos vinneren og hans bedre halvdel.

- Dette er den beste telefonen jeg har fått på lenge. Premien skal brukes oppussing, og det kan hende det blir en ferietur etterhvert også,

Han kunne også røpe at det skulle feires litt i kveld.

- Ja, nå må vi koste på oss noe godt i glasset,

Den nybakte millionæren fornøyd, som forøvrig ønsker å holde seg anonym. Vinnerkupongen ble levert via mobil samme dag.

Spillefrist Lotto er lørdag kl 18.00

Tallene som ble trukket ut fredag 8. oktober, i stigende rekkefølge:

20 - 28 - 32 - 38 - 46

Stjernetall:

6 - 8

Potten vokser videre

Siden ingen klarte å prikke inn alle de rette tallene denne fredagen, vil 1. premiepotten legge på seg. Fredag 15. oktober er den estimert til ca. 316 millioner kroner. 2. premiepotten vil ligge på ca. 19 millioner kroner.

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr