(Nettavisen)

Haaland setter tilsynelatende rekorder hver gang han går på banen for City, med 14 mål på sine 10 første kamper før landslagspausen.

Haaland scoret elleve mål på de første syv Premier League-kampene. Da tok han rekorden til Mick Quinn fra desember 1992. 22-åringen deler rekorden for flest mål på sine ti første kamper i den engelske toppdivisjonen med Quinn, Papiss Cisse og Diego Costa.

Tror du Erling Braut Haaland scorer hat-trick mot Manchester United? Det gir 8,35 i odds

Hans ni mål på de fem første kampene var også en rekord. Det gjorde ham til toppscorer i august i enhver Premier League-sesong.

Ikke nok med det.

Haaland er også den første spilleren som har scoret i de første fire bortekampene i Premier League.

Lørdag kan han gjøre noe ingen annen spiller har klart før ham i Premier League. Haaland har scoret hat-trick i de to siste hjemmekampene mot Crystal Palace og Nottingham Forest. Scorer han tre mål mot United, vil han bli den første spilleren som noen sinne har scoret tre hjemme-hattrick på rad i Premier League.

Vi tror Haaland scorer, men tror han må glemme hat-trick-rekorden. Det spillet tør vi ikke lansere

Manchester City - Manchester United

Odds: Erling Braut Haaland scorer - 1,55 i odds

Kampstart søndag 2. oktober klokken 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Etihad Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Se Erling Braut Haaland og Manchester City mot Manchester United på Vsport Premier League. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer mot Manchester United. Det spiller du på her til 1,55 i odds

Å stoppe Erling Braut Haaland virker nærmest umulig i øyeblikket. Han scorer i nesten hver eneste kamp.

United er bedre nå, og de har fått inn en sterk forsvarsspiller i Lisandro Martinez. Han har gjort sakene sine bra, ja, han har faktisk stoppet Haaland tidligere. Da Ajax slo Dortmund 4-0 i fjor måtte Haaland tusle av banen uten scoring.

De fleste forsvarsspillerne har fått problemer i møte med 22-åringen. Bournemouth-forsvaret er utrolig nok det eneste som har sørget for at scoringsmaskinen fra Bryne har gått målløs av banen.

Den norske superstjernen har tatt Premier League med storm. Han har scoret elleve mål på de første syv kampene sine i den engelske toppdivisjonen for the Citizens, noe som gir et snitt på 1,72 mål per 90 minutt.

Med de kreative spillerne han har rundt seg i City, trenger han ikke en gang å være involvert i spillet. Han trenger kun å fokusere på å rive seg løs inne i boksen og sette ballen i mål.

Det har han allerede gjort noen ganger. Faktum er at han før helgens kamper alene hadde scoret flere mål enn 13 Premier League-klubber. Det er helt vanvittig.

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer mot Manchester United. Det spiller du på her til 1,55 i odds

Synes du 1,55 er litt snaut, så er det andre oddsspill på Erling Braut Haaland som er interessante. Bryne-karen har scoret elleve ganger på kun syv kamper, og han har satt inn det første målet i kampen i tre av de syv første kampene. Han scoret også det første målet til Norge i kampen mot Slovenia i landslagspausen. Det vil ikke være veldig overraskende om han er 1. målscorer mot Manchester United.

Klikk her for å spille på at Erling Braut Haaland scorer kampens første mål. Det gir 3,40 i odds