(Nettavisen)

Everton møter Watford onsdag, og Frank Lampards lag skal ha gode muligheter til å sikre seg den tredje seieren på rad.

I de to siste kampene har the Toffees vunnet mot Chelsea og Leicester, og de seks poengene har gjort at de har klatret over nedrykksstreken. Det virker som Everton har funnet formen i tide.

Dette spillet gir 2,55 i odds på seier til Everton og Frank Lampard

Men de har kun tatt ni poeng på bortebane denne sesongen, og seieren på King Power Stadium var bare den andre borteseieren i år. Det er sjelden Premier Leagues dårligste bortelag står til 1,62 i odds, men det er ikke uten grunn at de er megafavoritter.

The Hornets den dårligste hjemmestatistikken i Premier League. De har kun vunnet to av 17 kamper på Vicarage Road.

Dersom Watford taper onsdagens kamp vil de sette ny Premier League-rekord med 15 hjemmetap i samme sesong.

Watford - Everton

Odds: Everton vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 2,55 i odds

Kampstart onsdag 11. mai kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Vicarage Road

Kampen vises på TV2 Play Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Everton vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,55 i odds

Watford rykket ned fra Premier League lørdag etter at de tapte 0-1 mot Crystal Palace. Dermed har den norske landslagsspilleren Joshua King opplevd to nedrykk fra Premier League på like mange sesonger. Sist sesong rykket han ned med Bournemouth.

The Hornets er i elendig form, og det er ingenting som tyder på at Roy Hodgsons lag skal klare å ta poeng i onsdagens kamp.

The Hornets har nå tapt seks kamper på rad. De har i denne perioden sluppet inn 15 mål og kun scoret tre, og det er enda verre stilt med dem når man tar en kikk på hjemmestatistikken.

Lang skadeliste

De har kun vunnet to kamper hjemme på Vicarage Road hele sesongen, og har ikke tatt et eneste poeng der siden november.

Før onsdagens kamp har de tapt elleve hjemmekamper på rad.

Det er gode nyheter for Everton-fansen, som så the Toffees vinne mot Leicester i helgen. Seieren gjorde at de klatret over nedrykksstreken.

Watfords vingback Hassane Kamara er suspendert, mens Joao Pedro er usikker på grunn av av en lyskeskade, i følge BBC.

Samir, Tom Cleverley, Ismaila Sarr og Emmanuel Dennis ble alle skadet i kampen mot Palace og står i fare for å miste onsdagens kamp. Det gjør også Kiko Femenia og Joshua King som begge er syke. Watford kunne trengt en norske landslagsspissen. King elsker å sille mot Everton. Han har scoret åtte mål på ti Premier League-kamper mot Goodison Park-klubben, inkludert et hat-trick tidligere denne sesongen.

Evertons Yerry Mina er ute med en skade i leggen, mens Vitaliy Mykolenko er friskmeldt etter en krampe.

Donny van de Beek og Ben Godfrey kan være tilbake på banen til helgens kamp mot Brentford.

Målene renner inn

Alt tyder på at det det blir mål begge veier i denne kampen. Watford har sluppet inn mål i de siste 22 Premier League-kampene på Vicarage Road, mens Everton har sluppet inn mål i de 18 siste bortekampene i alle turneringer.

I tre av de fire siste bortekampene til Everton har det vært scoret over 2,5 mål, mens Watford har opplevd at det har vært scoret tre mål eller flere i de fem siste hjemmekampene.

Statistikken gjør at vi føler oss ganske sikker på at det vil bli en del mål i denne kampen. Watford har ikke noe å spille for. De er allerede rykket ned. Everton har alt å spille for. De kjemper for å overleve i Premier League, og med tre poeng i onsdagens kamp vil de kunne et plangt skritt vekk fra nedrykksstreken. Iallfall om Leeds taper.

Vi tror at Everton vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,55 i odds