(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galopp søndag står foran oss. Det er Copenhagen Cup på Charlottenlund og en herlig V75-omgang vente der Frode Hamre-trente Stoletheshow er det norske håpet i Copenhagen Cuo. Søndag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Bjerke og hele 878 870 SEK ekstra i sekserpotten. Søndagen innledes med sesongåpning på Gøteborg galopp og en veldig flott V64-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er nettopp Gøteborg det heretter skal handle om i denne artikkelen. Her er det spillestopp i V64 allerede kl 12.20. Som vanlig er det også V4-spill og denne innledes i V64-3 med spillestopp kl 13.06.

Sesongåpning på Gøteborg Galopp søndag
Det er en variert meny vi støter på under V64 løpene søndag. Vanskelighetsgraden er stor i tre av løpene, og vi spiller faktisk med tre bankere i V64 og helgarderer de tre øvrige løpene på det største V64-forslaget.

Dagens beste bankerforslag kommer ut i V64-4/V4-2. 4 Crack The Sky fra trener Niels Petersen leverte to meget gode prestasjoner som toåring i fjor. En andre og en tredjeplass bak gode Mystery Night tror vi holder lenge i dette selskapet. 4 Crack The Sky blir vår hovedbanker i V64 og blir også vår V4-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenI V64-2 kommer en ustartet helbror til stjernen Quebello ut i sin livsdebut. 1 Quentino har trener Tobias Hellgren store forhåpninger til, og motstanden skremmer ikke. Hellgren vant med en debutant på Øvrevoll torsdag, og vi tror på ny suksess på søndag. Quentino gjorde unna sitt kvalifiseringsløp på en fin måte, og 1 Quentino blir vår andre V64-banker.

I V64-3/V4-1 tror vi 4 Femme Friendly blir vrien å slå. Kommer fra England med et formtall på 80, og skal ha god sjanse til å vinne dette. Trener Peter Jardby har vist frem flere gode importer i år, og vi tror på fortsatt fremgang nå. 4 Femme Friendly blir vår tredje V64-banker.

DD-løpene er mildt sagt vriene. Vi helgarderer både V64-5/DD-1 og V64-6/DD-2 på de to største V64-forslagene. Trener Peter Jardby har vist frem flere gode importer i år så vi prøver en frekk variant med DD-banker på 4 Worldly Wise i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.