Gå til sidens hovedinnhold

Se onsdagens V86 fra Sverige gratis på Nettavisen

Hele 18 millioner ligger i premiepotten i onsdagens V86 fra Sverige. Løpene ser du gratis på Nettavisen.

(Nettavisen)

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

En fantastisk flott travuke er vel i gang. Onsdag kveld er det som vanlig V86 fra Sverige med hele 18 millioner i premiepotten. Lørdag er det klart for Super Saturday med V75 fra Färjestad med jackpot og drøye 23 mill ekstra i sjuerpotten. Lørdag kveld er det V75 med Gulljackpot fra Leangen.

Onsdagens sending fra Solvalla/Bergsåker starter kl 18.00. V86-1 starter kl 20.30.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Bergsåker. Andelsprisene er fra kr fra kr 50 til kr 1 500.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til lørdagens V75-omgang på Leangen


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til lørdagens V75-omgang på Färjestad