Gå til sidens hovedinnhold

Se tirsdagens V75 fra Bjerke gratis på Nettavisen

Det er supertirsdag på Bjerke med jackpot i V75 og 1 million ekstra i sjuerpotten. Løpene ser du gratis på Nettavisen.

(Nettavisen)

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Det er altså Supertirsdag på Bjerke i kveld med jackpot i V75 og en million ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det som vanlig V86 Xpress fra Sverige med hele 18 millioner i premiepotten og lørdag er det V75 på Forus med 10 millioner ekstra til alenevinner. Kurt Leirvåg er tipsansvarlig til tirsdagens V75-omgang på Bjerke, mens Rolf Lerum er tipsansvarlig både til onsdagens V86 Xpress og til lørdagens V75-omgang på Forus.

Tirsdagens sending fra Bjerke starter kl 17.45. V75-1 på Bjerke starter kl 19.00.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til tirsdagens V75-omgang på Bjerke.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til lørdagens V75-omgang på Forus.