Gå til sidens hovedinnhold

Se tirsdagens V75 fra Bjerke gratis på Nettavisen

Bjerke travbane byr på en herlig V75-omgang tirsdag kveld. Løpene ser du gratis på Nettavisen.

(Nettavisen)

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Bjerke byr som vanlig på V75 tirsdag kveld. Onsdag venter en gedigen jackpotomgang i V86 fra Sverige med hele 8 671 077 SEK ekstra i åtterpotten. Lørdag er det Klosterskogen som er vertskap for V75-løpene her hjemme. Kurt Leirvåg er tipsansvarlig til både tirsdagens og lørdagens V75-omgang i Norge, mens Rolf Lerum er tipsansvarlig til onsdagens V86-omgang.

Tirsdagens sending fra Bjerke starter kl 17.45. V75-1 på starter kl 19.00.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 000.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til tirsdagens V75-omgang på Bjerke.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til lørdagens V75-omgang på Klosterskogen.