(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V4-omgang fra Skellefteå. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

Lerum med sterke V86-tips 18. januar - samtlige V86-systemer på Andelstorget suste inn
Undertegnede gjorde nesten rent bord under V86-omgangen fra Åby og Solvalla. Hovedbankeren Unique Creation lekte hjem seieren fra tidlig tet, mens godbiten Ess Mahatma (2-valg) stod først på vår rank. Den minste V86-bongen til Kr.191,50 satt igjen med tre hester i finalen, men røk der, og dermed ble det kun en trøstegevinst på Kr.957,-. Samtlige systemer på Andelstorget suste imidlertid inn, og de betalte ut som følger:

1 system til Kr.6 000 (20 andeler a Kr.319) betalte ut Kr.22 840
3 systemer til Kr.4 000 (20 andeler a Kr.200 / 10 andeler a Kr.400 / 4 andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.20 756 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En fantastisk uke venter, og her finnes det en rekke høydepunkter. Allerede tirsdag er det DOBBEL V75-JACKPOT på Bjerke, og her ligger det hele 1 711 588 ekstra i sjuerpotten. På lørdag venter så årets første Super Saturday. Halmstad byr på V75-jackpot, og her ligger det voldsomme 17 506 695 ekstra i sjuerpotten. Når Halmstad er ferdig så er det Forus sin tur, og her er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET. Vi kommer naturligvis med fyldige vurderinger til begge baner.

Når det gjelder dagens V4-lunsj til Skellefteå så spiller vi bankerfritt, og skal til lukene med følgende godbiter:

V4-1 : 3 M.P. Atlas – Har vært meget solid på slutten, og radet opp med sterke innsatser. Kommer nå ut etter en liten pause, og vi vil gjerne se denne i et løp etter oppholdet igjen før vi går ALL IN. Skal dog stå klart først på ranken. Bak denne er løpet svært jevnt, og her plukker vi med oss litt hester.

V4-2 : 4 Soccerbox – Forsvant inn til en svært enkel seier sist, og var fantastisk opplagt etter en treningspause. Kan fort være ytterligere forbedret til denne starten, og den er spillbar i et løp som dette. Hadde vi hatt toppkusk på denne, ja, da hadde vi stått med den alene, men nå nøyer vi oss med å sette den klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 6 Last Dying Breath – Kommer ut med solide rapporter I ryggen, og dette er hesten som Hanna Olofsson tror MEST på i denne lunsjomgangen. Er veldig kjapp fra start, og det kan være slik at den leder dette rundt om. Er en motivert favoritt. Bongene dobles dog opp med en formtoppet 2 Emperor. Disse to skiller seg klart ut.

V4-4 : 4 Klammer – Skuffet sist, og hadde ikke noen god dag da. Er imidlertid mer enn god nok i et løp som dette, og den kan ikke få bedre betingelser enn hva den har foran seg nå. Viser den bare litt form igjen så dukker den opp på foto, og den skal med på alt av seriøse bonger. Løpet ellers er vidåpent, og her garderer vi bredt.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»