Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Copa del Rey: Spansk cupskrell til nesten fire i odds

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det er et omfattende langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Ligacupsemifinalen mellom Tottenham og Chelsea (her spilles det hjemme/borte) er den store kampen. Ellers er åttedelsfinaler i Copa del Ray denne midtuken og også her spilles det hjemme/borte. I Frankrike er det både cupfotball og Ligue 1 som skal spilles. På hockeyfronten er det full runde i Eliteserien her hjemme, det er Champions League og natt til onsdag er det seks kamper i NHL.  I alpint er det kveldsrenn og verdenscup slalåm for kvinner i Flachau.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Mandag lanserte vi Wolverhampton-seier hjemme mot Liverpool i FA-cupen. Det tipset ble publisert tidlig mandag morgen til spreke 3,75 odds. Oddsen på hjemmeseier ble senket flere ganger under mandagen og ved spillestopp stod Wolves til tre i odds. Tirsdag går vi etter en ny sprek hjemmeodds i Copa Del Rey.

Tottenham – Chelsea 1,95 – 3,25 – 3,35 H (spillestopp kl. 2055)

Ligacupen, semifinale. Kamp 1 av 2. Tottenham tok en overbevisende 3-1-seier mot Chelsea i Premier League i slutten av november. Også den kampen ble spilt på Wembley.

Spurs-manager Mauricio Pochettino har ikke lagt skjul på at han vil gjøre alt han kan for å få slutt på trofétørken hos Tottenham, og han vil skaffe Spurs et godt utgangspunkt før returkampen på Stamford Bridge 22. januar.

Tottenham er fortsatt med i kampen om ligatittelen i Premier League, og de er også gått videre i Mesterligaen. Samtidig har de vist at de mener alvor både i iga- og FA-cupen.

Etter at Tottenham slapp med skrekken da de slo ut Watford på straffespark i 3.-runden, har Spurs imponert i åttendedelsfinalen mot West Ham (3–1) og i kvartfinalen mot Arsenal (2-0).

Se den nye hjemmedrakten til Tottenham her!

Pochettino stilte med et sterkt lag i begge kampene, og han gjorde det igjen i fredagens bortekamp i FA-cupen hvor de banket Tranmere 7–0. I den kampen scoret Fernando Llorente hat trick og Harry Kane kom inn fra benken og scoret kampens siste mål.

Spurs tapte mot Chelsea i en FA-cup-semifinale i 2017, og de tapte 0–2 i ligacupfinalen mot Chelsea i 2015. Tirsdag kan de få revansj i semifinalen i ligacupen.

Samtidig skal man aldri avskrive Chelsea. Álvaro Morata tegnet seg på scoringslisten igjen i lørdagens FA-cupseier mot Nottingham Forest. Spanjolen scoret begge målene i lørdagens 2-0-seier. I ligacupen slo Chelsea til med en meget sterk 2-1-seier borte mot Liverpool i 3.-runden. Deretter at de vunnet mot Derby County og Bournemouth i de to siste kampene på hjemmebane.

 

Men, jeg synes ikke at Maurizio Sarri sitt lag har overbevist spillemessig i de siste kampene, spesielt ikke kampene mot topplagene. Leicester slo dem 0–1 på Stamford Bridge like før jul og i forrige serierunde klarte de bare 0–0 mot nedrykkstruede Southampton, og seirene mot Watford og Crystal Palace har ikke vært imponerende.

Olivier Giroud, Pedro, Ruben Loftus-Cheek og Willian sliter alle med skader, mens Cesc Fàbregas er på vei til Monaco.

Chelsea håper å score på Wembley, for de har gode minner fra tidligere kamper på banen, blant annet i sist sesongs FA-cup.

Resultatet i tirsdagens kamp vil avhenge av hvilke spillere managerne velger å hvile, men det vi iallfall kan vente er mål. Tottenham har kun gått målløs av banen i én hjemmekamp denne sesongen, og de har scoret 25 mål på 13 kamper. Den eneste kampen de ikke klarte å score var mot Manchester City. Samtidig har de sluppet inn mål i ti av disse kampene, og de har totalt 16 baklengsmål på Wembley.

Sjekk tilbudet på Chelseas nye bortedrakt her!

Chelsea på sin side har scoret i 13 av 14 bortekamper i alle turneringer, men de har sluppet inn mål i syv av dem. Alle de seks kampene de har klart å holde nullen har vært mot lag fra nedre halvdel av Premier League-tabellen. At de slapp inn tre mål mot Tottenham på bortebane i november viser hvor store problemer de har hatt bakover mot lag i toppen.

Tottenham har ledet til pause i åtte av de ni siste kampene, og de har gått til pause med ledelse i 15 av 21 ligakamper.

Chelsea har kun ligget under til pause i én av de første 21 Premier League-kampene denne sesongen, men det har stått uavgjort til pause i de fire siste kampene til Chelsea. Jeg tror også det blir jevnt på Wembley. 

Et scenario hvor det står uavgjort til pause er slett ikke usannsynig. 1,Derfor synes jeg det er spennende å gå for uavgjort til pause og hjemmeseier til Tottenham etter 90 minutter. Det gir 4,75 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet