Swedish House Mafia er første artistslipp til Stavernfestivalen 2019

SUPERGRUPPE: Swedish House Mafia er en svensk elektronisk musikk supergruppe bestående av Sebastian Ingrosso, Axwell og Steve Angello

SUPERGRUPPE: Swedish House Mafia er en svensk elektronisk musikk supergruppe bestående av Sebastian Ingrosso, Axwell og Steve Angello

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

(Østlands-Posten) – De verdenskjente legendene er gjenforent, og klare for en etterlengtet turné i 2019! Med over 300 000 solgte billetter de til to eneste annonserte stoppestedene, trippelkonserter i Stockholm og Mexico City, er det med stor glede vi kan melde at de naturligvis også legger turen innom Stavernfestivalen, som eneste sted i Norge, sier Stavernfestivalen.

Swedish House Mafia er en svensk elektronisk musikk supergruppe bestående av Sebastian Ingrosso, Axwell og Steve Angello. Gruppen ble offisielt etablert i slutten av 2008.

– I tillegg til sanger som «Don’t You Worry Child», «Miami 2 Ibiza», «Save The World» og «Antidote» kan de over 25.000 publikummerne, som det nå er plass til på Stavern, forvente seg et sceneshow fullt av lys, laser, pyro og fyrverkeri som de aldri har sett maken til, forsetter de.

Gruppa ga seg på topp i 2013 etter å ha regjert EDM-verden i flere år, og var en sentral bidragsyter i å gjøre sjangeren mainstream.

– Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss enormt, avslutter festivalen sin pressemelding.

Stavernfestivalen er 11.-13. juli 2019.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags