Gå til sidens hovedinnhold

Store trafikkproblemer i Larvik

Artikkelen er over 4 år gammel

Like før klokka 17 torsdag ettermiddag melder politiet om store trafikkproblemer i Larvik-området. Det stod stille i nær sagt alle retninger.

(Østlands-Posten)

– Meldinger om store trafikale problemer i og rundt Larvik, melder politiet på Twitter. De opplyser videre at de har undersøkt diverse knutepunkter, og at årsaken trolig bare er at det er for mange biler på veiene.

Få med deg meldinger fra veitrafikksentralen i bunn av saken!

En runde i området i krysset Stavernsveien, Møllegata og Storgata fortalte om kaotiske forhold. Det var svært saktegående trafikk overalt.

Mange skulle åpenbart mot Stavernfestivalen.

Bildeserie

Bilder fra trafikkprobemene i Larvik

 

Klokka halv sju meldes det fremdeles om saktegående kø inn mot Larvik på E18 fra Seierstad og sydover. Trafikken på E18 nord for Bommestad er også kaotisk, her har bilister begynt med forbikjøringer på veiskulderen.

Men det var aller mest trafikk på Storgata og i Møllegata i retning Farriseidet og E18. Trafikken preges også av at Color Lines Superspeed 2 hadde sin ankomst fra Hirtshals klokka 16.30.

På riksvei 303 fra Sandefjord til Larvik er det kaotisk i trafikken. Bussene var i 17-tiden nærmere 20 minutter forsinket. Ved Hegdal skal sju biler ha snudd i veibanen eller rygget da en buss kom kjørende like etter kl. 17.

Vegtrafikksentralen melder like før kl. 18 at et vogntog har fått motorhavari rett før Telemarksporten i sydgående retning, og dette fungerer som en medvirkende årsak til de lange køene i området. Det er satt opp alternativ rute fra Larvik opp fylkesvei 40 Lågendalen via fylkesvei 32.

LES OGSÅ: Bilist meide ned stolpe

 

I dag går Stavernfestivalen av stabelen i byen, og uvanlig mange folk reiser derfor i området denne ettermiddagen. Festivalområdet ligger rundt fem minutter fra Larvik sentrum og ti minutter fra Stavern sentrum, oppgir arrangørene på sine hjemmesider.

Festivalen varer fra 6–8 juli.

 

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.