– Det ligger flere steiner i veibanen, forteller Tønsbergs Blads sportsjournalist klokken 20.46. Han passerte området kort tid etter at raset var gått.

Ifølge meldinger politiet har fått er det noe størrelse på steinene som ligger på veiskulderen.

– Én av steinene skal være ca. 1 kubikkmeter stor. Det ligger også noe småstein utover veibanen i nordgående løp, sier operasjonsleder Arild Alfheim. Han legger til at fagfolk må vurdere når det er forsvarlig å åpne veien for trafikk igjen.

Bil krasjet i bom på E18

Sperret til søndag formiddag

Motorveien har blitt stengt i nordgående retning som følge av raset. Siste melding fra politiet klokken 22.11 er at veivesenet holder veien stengt i nordgående løp fram til søndag formiddag. Da vil det bli gjort en ny vurdering av området.

– Sørgående løp er åpen for trafikk, men nordgående løp er stengt mellom Gullikrysset og Undrumsdalskrysset. Veitrafikksentralen har skiltet omkjøring fra kryss 36, Åskrysset, via Bispeveien, melder politiet på Twitter.

Andre raset på kort tid

Det er bare noen uker siden det sist var steinras på E18. Et stort ras gikk over sørgående kjøreretning sør for Bommestad i Larvik på kvelden den 13. desember. Veien ble stengt i flere dager som følge av hendelsen. Ingen personer ble skadet i raset.

Store steinblokker har rast ut på E18 i Larvik i

Saken oppdateres.