(Drammens Tidende): Det er ikke lenge siden mangeårig MIF-spiller Stian Semb Aasmundsen var ute og luftet tanken om å legge spillerskoene på hylla for godt. Fredag gikk han offisielt ut med at avgjørelsen nå er tatt.

LES OGSÅ: Stian (32) fristes av nytt tilbud: – Dette er ikke noe enkelt valg

«En drøm er over»

På sin Instagram-profil skriver han blant annet:

«Så ble det ikke Old Trafford eller San Siro. Ei heller spill mot United på Ullevål. Den siste svir. Fortsatt.», før han fortsetter med: «En drøm er over. Men jeg er fornøyd. Tross alt. Jeg har spilt fotball på toppnivå i Norge og Sverige. Jeg har hatt fotballspiller som yrke. Jeg fikk avslutte i min hjemby for FK Eik Tønsberg. Sånn det måtte være.»

I desember 2021 ble det klart at Aasmundsen ikke fornyet sin kontrakt med Mjøndalen.

– Ja, dette var veldig vondt. Stian har vært i MIF i mange år. Han er en fantastisk type og en god spiller. Men dette valget ble tatt på grunn av klubbens strategi om i en størst mulig grad å satse på unge spillere som kan bli salgbare, sa daværende MIF-trener Vegard Hansen til Drammens Tidende i anledning nyheten den gang.

Til sammen spilte Aasmundsen over 150 kamper i løpet av seks sesonger i Mjøndalen. Den siste sesongen har han jobbet som spillerutvikler i MIF, og som fotballtrener ved toppidrett ved Drammen videregående skole. Han har samtidig vært spillende assistenttrener i FK Eik Tønsberg.

LES OGSÅ: Kjetil og Jan Eddie skal styre Tønsberg-fotballens flaggskip: – Jeg kjenner lukten av sagmugg