Bil med flere personer har kjørt av veien – én alvorlig skadd

AV VEIEN: Det var flere personer i bilen som endte i grøfta. Ulykken skjedde om lag midt mellom Stokke og gamle E18 på Tassebekkveien.

AV VEIEN: Det var flere personer i bilen som endte i grøfta. Ulykken skjedde om lag midt mellom Stokke og gamle E18 på Tassebekkveien. Foto:

En person skal være alvorlig skadd etter en utforkjøring i Stokke sent fredag kveld.

DEL

– En bil har kjørt av veien. Flere personer har vært i bilen, en person virker noe skadet. Nødetater på vei, melder Politiet i Sør-Øst på Twitter fredag kveld.

Ifølge politiets innsatsleder Ottar Steinstø var det tre personer i bilen. Én person er alvorlig skadd, og én lettere skadd. I tillegg har en person stukket fra stedet, og en hundepatrulje søkte i natt etter denne personen.

Bilen har mest sannsynlig kommet kjørende i retning fra Stokke sentrum. Ulykken skjedde om lag midt mellom E18 og Stokke sentrum.

Like før klokken 00.30 er bergingsbil på stedet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 23.15.

Klokken 04.33 opplyser politiet at mannen som stakk fra stedet er funnet.

– Han var uskadet. Han og fører av bilen ble begge pågrepet. En kvinne er skadet og innlagt på sykehuset i Tønsberg. Alle tre er i begynnelsen av 20 årene. Fører mistenkes for promillekjøring, melder politiet på Twitter.

GJØR SØK: Politiet søker etter en person man mistenker har stukket av fra ulykken.

GJØR SØK: Politiet søker etter en person man mistenker har stukket av fra ulykken. Foto:

Artikkeltags