Denne stranda har fått fin ny grill

GRILLINGS: – Pølser og marshmallows er grillfavoritter for denne gjengen på Klopp: Fredrik Abusdal (fra venstre), Emil Midttun, Lisa Krapf-Sterner, Elise Gangsø Grytting, Pernille Hveem og Lisa Scheldrup Karlsen.

GRILLINGS: – Pølser og marshmallows er grillfavoritter for denne gjengen på Klopp: Fredrik Abusdal (fra venstre), Emil Midttun, Lisa Krapf-Sterner, Elise Gangsø Grytting, Pernille Hveem og Lisa Scheldrup Karlsen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå er det ingen grunn til å gå hjem fra stranda for å spise middag.

DEL

En splitter ny grill og nye bord og benker gjør det enkelt å innta middagen på den populære stranda Klopp på Husvik i Tønsberg.

Grillen og benkene er satt opp på den delen av stranda som kalles for lille Klopp på folkemunne, eller Klopp Nordre, som leder av Bogen og Ulvika velforening, Renny Fredriksen, kaller den.

LES OGSÅ: Her er det fare på ferde!

Oversiktlig og barnevennlig

– Stranda er også blitt veldig barnevennlig nå. Vi har fjernet vegetasjon slik at det skal være mulig å sitte på benkene og både følge med på barna som bader og barna som leker på fotballbanen, sier Fredriksen.

Velforeningen skjøtter både Klopp og Lille Bogen ved siden av Vallø Båthavn.

LES OGSÅ: Brannvesenets femte båt på plass: – Håper vi ikke får så mye bruk for den (+)

Yngre garde på dugnad

– Vi er 20 til 30 på dugnad og storkoser oss. Jeg tror de eldre synes det er godt den yngre garde nå tar over og gir sitt, sier Fredriksen.

BENKER SEG: Fine benker, fastslår SFO-gjengen fra Husvik. To slike er satt ut til glede for strandgjester på Klopp Nordre, eller Lille-Klopp om du vil.

BENKER SEG: Fine benker, fastslår SFO-gjengen fra Husvik. To slike er satt ut til glede for strandgjester på Klopp Nordre, eller Lille-Klopp om du vil. Foto:

Det er ikke bare den eldre garde som er fornøyd. De aller yngste synes også det er flott med benker og grill på stranda si.

Husvik skoles SFO har vært på stranda mange dager i sommerferien allerede, og da er i hvert fall benkene i flittig bruk.

LES OGSÅ: Badebingen og flytebrygga kommer på plass onsdag

Nyttige benker

– Vi bruker benkene når vi skal skifte, til å ha badetøy og bager på og sånt, sier Lisa Scheldrup Karlsen.

– Og så bruker jeg benkene til å tørke badetøyet, sier Pernille Hveem.

– Det er flott at området er rustet opp og genialt at det er blitt så oversiktlig, sier SFO-ansatt Ellen Maaren Bastøe.

Artikkeltags