Gå til sidens hovedinnhold

Strømmålere og helseskade

Artikkelen er over 2 år gammel

Jeg etterlyser et ja/nei-spørsmål på meningsmålingen på implantater.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det viser seg at implantater reager på strålingen fra AMS-målere. Pacemaker kan i teorien ta livet av deg når den ikke fungerer optimalt. Dette er almen viten og burde vært et varsku, som ga alle de som har en slik innretning anledning til å slippe de strålemengdene vi daglig blir utsatt for.

I Norge ligger vi på steinaldernivå når det gjelder strålefare, og verdier som burde endres til et lavere nivå, slik at vi ikke sitter igjen med en hel befolkning som ender opp med kreft av den dødelige arten. Hjerteflimmer og uregelmessige hjerteslag er en av symptomene strålingen fra AMS kan gi.

LES OGSÅ: Sindre fikk strømsjokk: – De er frekkere enn flatlusa

Jeg har bestemt meg for å overhøre at man er hypokonder når man vet at diagnosen eloverfølsomhet er en realitet vi må ta stilling til og gjøre noe med. Vi snakker her om føre var-prinsippet, for når man sitter der med alle symptomene er man kommet for langt til å endre eller gjøre noe.

Jeg festet meg ved hva fru Stordalen sa på Skavlan: Hun er lege og har en sjelden sykdom, på lik linje med at min datter hadde en sjelden hjernetumor som i hovedsak forekom hos eldre menn. Nå er denne sjeldne tumoren vanlig hos alle aldersgrupper, og grunnen er til dels stråling. Stordalen undret seg over at hun kunne få dette. Hun hadde spist sunt og trent mye, men hun innså at hun var utsatt for stress og stråling, slik vi alle er. Det samme gjaldt vår datters hverdag, sunt kosthold og mye trening, men også mye stress og stråling! Vår datter var også lege.

LES OGSÅ: Sannheten om skadelig stråling

Her kan man helt klart se et mønster som ikke lar seg forklare, men har en klar tale. Derfor sier jeg at AMS-målerne må ut av alle hjem, og jeg er ikke interessert å betale for noe jeg ikke eier og for noe jeg må skifte ut om fem-seks år, for så å få enda mer stråling. Man kan uten videre opprettholde det gamle analoge, og alle el-eierne har å bevise hvordan man kommer fram til beløpet for ikke å ha senderen. Vi leser jo selv av måleren, så dette er rent bedrag.


Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.