Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel La Liga: 4,15 i odds på at fredagsmarerittet tar slutt for Leganes

Lørdagskupongen: Nesten seks millioner i bonuspotten

V65 Biri: Fabian ordner helgecash på Jarlsberg

V65-lunsj Sverige: Vi går for en frekk V65-banker

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Fredagens langoddsprogram har et magert utvalg av fotballkamper. Høydepunktene er FA-cup-oppgjøret mellom Tottenham og lille Tranmere på Prenton Park, og de to kampene fra La Liga: Levante – Girona og Espanyol – Leganés. Det spilles også to kamper i Segunda Division i Spania og én kamp i skotsk Premiership. Det er ellers ishockey som dominerer oddsmenyen denne fredag, og det spilles hockeykamper i blant annet Tyskland, Danmark, Sveits, Sverige og KHL.

NB! Fredag er det 99 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Levante – Girona 2,25 – 3,05 – 2,75 B (spillestopp kl. 1855)

Både Levante og Girona har gjort det bedre enn ventet denne sesongen.

Levante har plukket jevnt og trutt med poeng under Paco Lopez, mens Girona har taklet tapet av trener Pablo Machin som overtok Sevilla og skader på en rekke sentrale spillere på en imponerende måte.

Katalanerne kommer til Valencia uten seier i de fire siste kampene. Skadene hopet seg opp mot slutten av 2018, og spillere som Johan Mojica, Aday Benitez og Patrick Roberts er alle på skadelisten.

Girona hadde et knalltøft kampprogram mot slutten av sist sesong, hvor de blant annet møtte Sevilla og Atlético Madrid. De har større muligheter til å få med seg poeng fra fredagens match.

Levante på sin side fikk en litt sur avslutning på kalenderåret med et 0-5-tap mot Barcelona og 1-2-tap mot nedrykkstruede Rayo Vallecano.

I likhet med Girona har Levante 22 poeng etter de 17 første kampene, og de er på god vei til å sikre plassen i La Liga. Å overleve i den spanske toppserien er nemlig fortsatt førsteprioritet for begge lagene denne sesongen. Det er flere storklubber som ligger på nedre halvdel av tabellen, og jeg blir overrasket om ikke flere av dem kommer sterkere tilbake i andre halvdel av sesongen.

Denne kampen ligger an til å bli målrik, iallfall om man tar en titt på statistikken. Nesten 90 prosent av hjemmekampene til Levante denne sesongen har endt med over 2,5 mål. Det er bare nyopprykkede Huesca som har sluppet inn flere mål enn Levante i La Liga denne sesongen, men de scorer også mye. De har et snitt på 1,65 mål per kamp. Det er bare Barcelona og Sevilla som scorer mer enn dem.

Levantes vaklende forsvar skal få kjørt seg når Cristhian Stuani kommer på besøk. Spissen fra Uruguay har nok en god sesong. Han har bare startet 13 kamper, men scoret hele elleve mål. Bare Leo Messi har scoret flere mål enn ham så langt denne sesongen. Jeg tror angriperen til Girona kan lage problemer for Levante fredag.

Se alle sesongens Levante-drakter her!

Girona står uten tap i de tre siste kampene mot Levante, og de iker fredagskamper.

Katalanerne har nemlig kun tapt én av de siste åtte La Liga-kampene som er spilt på en fredag. De har tre seire og fire uavgjorte.

Levante på sin side har ikke vunnet på de tre siste kampene, og de har sluppet inn over tre mål i snitt på de tre kampene.

Ruben Rochina er suspendert hos Levante, men Jason og Erick Cabaco er begge tilbake etter å ha sonet karantene. Antonio Luna og Samu Garcia er begge ute med skader.

Marc Muniesa er ventet å være tilbake hos gjestene, men det er også den eneste endringen.

Girona har nå tapt to bortekamper på rad i La Liga, men de har aldri tapt tre bortekamper på rad i toppserien, og jeg tror heller ikke at de gjør det nå.

2,75 i odds på borteseier er spennende, og jeg tror Stuani kan stelle i stand nok problemer for Levante-forsvaret til at katalanerne får med seg alle poengene tilbake til Girona.

Klikk her for å levere dette spillet