Discovery Network sendte i dag ut pressemelding med sine nye programmer som kommer på TV og Dplay til høsten.

LES OGSÅ: Hvordan bli rik på ett år: – Handler det bare om penger? 

Ny TV-serie til høsten

Einar Tørnquist, fra Stokke, og Jan Thomas startet i fjor podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner». I løpet av kort tid ble podkasten veldig populær, og gutta solgte ut live podkast-show før jul.

Nå skriver Discovery Network i en pressemelding at Einar og Jan Thomas skal ta vennskapet deres fra podkastformat til TV. Til høsten kommer serien som skal rulle og gå på strømmetjenesten Dplay.

Vennskap i podkastformat

Har du fulgt podkasten siden start har du fått høre hvordan Einar og Jan Thomas stadig blir bedre kjent. De deler stort og smått fra hverdagen, og bygger et vennskap stein for stein. Nå skal altså dette vennskapet, som har blitt til i voksen alder, få plass på skjermen.

– Den største forskjellen mellom å lage fantastisk bra podkast og fantastisk bra TV vil for min del være at jeg blir nødt til å ta på meg reine klær og gre håret når vi skal lage TV, sier Einar Tørnquist i pressemeldingen.

Jan Thomas på sin side uttaler at han tror innspillingen kommer til å gå knirkefritt, og han gleder seg til å bli bedre kjent med Einar.

– Endelig skal vi få filmet alt det artige vi gjør sammen, og det tror jeg blir herlig for folk å se på, sier Jan Thomas.