Steinar Hamlet Nielsen
Alder: 41år
Bosted: Ulvika
Yrke: Sykepleier/terapeut
Klubb: Trener i brytegruppa til TønsbergKameratene
Meritter som utøver og trener: Klubbtrener i 15 år, kretstrener i Vestfold og Buskerud 7 år, og landslagstrener for ungdom og juniorer i Norge 3 år.
Derfor er jeg med på dette: Jeg ønsker å bidra til at andre får lyst og motivasjon til å begynne å trene, og ivareta kroppen sin. Jeg synes det er givende å jobbe med mennesker, og liker å være med på å påvirke noe.
Mål med treningene: Gi deltagerne trening i økt kroppsbeherskelse, balanse, styrke og muskelkondisjon. Dette skal gjøres ved gjennomgang og øving av øvelser man kan ta med seg på utsiden av brytelokalet.

Even Hytten
Alder:
44
Bosted: Tolvsrød
Yrke: Daglig leder Hagia kjeden
Klubb: Trener TFIK. Er også barmarkstrener for Tønsberg Vikings med fokus på spenst, hurtighet og styrke.
Meritter som utøver og trener: Norsk mester samt junior mester i 10-kamp, norsk rekordholder 5-kamp, all american fotball, 20 ganger vunnet Lindboepokalen samt utallige landskamper i friidrett for Norge. Vært trener i 30 år.
Derfor er jeg med på dette: Et ønske om å få flere i gang med trening, og ikke minst se gleden ved det å trene.
Mål med treningene: Komme i bedre form, og få overskudd i hverdagen.

Hilde Grennes
Alder:
45 år
Bosted: Nøtterøy
Klubb: Nøtterøy Turn
Yrke: Helse- treningsveileder
Meritter som utøver og trener: Drev konkurranseturn i NIFs turngruppe fra 9–16 års alder med 2. plass i skranke som beste plassering i nasjonal aldersbestemt konkurranse. Tidligere trener for konkurranseturn. Har vært aerobic instruktør i 19 år, hvorav 14 år i turngruppa.
Derfor er jeg med på dette: Jeg synes dette er et flott og spennende initiativ fra TB. Vi ønsker å bidra til å skape engasjement for en positiv livsstil, hvor trening er et naturlig element.
Mål med treningene: Øke kondisjon, styrke, fleksibilitet og stabilitet hos deltakerne. Treningene skal oppleves som positive og humørfylte. Deltakerne skal til-egne seg kunnskap som gjør det lett å drive med trening på egenhånd etter endt program.

Geir Erlandsen
Alder: 38 år
Bosted: Sandefjord
Klubb: Nøtterøy Håndball
Yrke: Toppidrettssjef på WANG, Landslagstrener for Norges juniorlandslag i håndball, trener for Nøtterøy Håndball
Meritter: 11 års erfaring fra eliteseriespill i Norge, med over 1000 mål. Ved flere anledninger kåret til årets venstrekant i Norge. Han har spilt profesjonelt i Spania, og har 52 landskamper for Norge. Som trener har han trent HK Herulf i fire år, med opprykk fra 2. div. til 1.div, og Nøtterøy, med opprykk fra 1.div til Postenligaen. Han har også tidligere vært trener for juniorlandslaget født 1986, og er nå inne i sitt fjerde år med ungdomslandslaget.
Derfor er jeg med på dette: Spennende og utfordrende å hjelpe folk i gang med trening. Trening har vært en stor del av livet mitt, og noe jeg har stor glede av. Morsomt dersom jeg kan være med på å bidra til å få folk opp av sofaen for å oppleve den gleden trening gir.
Mål med treningene: Variert, lystbetont og morsom trening som gir treningseffekt.

Johnny Jensen
Alder: 39
Bosted: Nøtterøy
Klubb: Nøtterøy Håndball
Yrke: Håndballspiller, trener på WANG.
Meritter: Kjent for sitt forsvarsspill i verdensklasse over mange år. I Tyskland fikk han kallenavnet «handballgott» (håndballgud). Johnny har spilt 11 år som profesjonell håndballspiller i tysk Bundesliga, en av verdens beste ligaer. Tysk seriemester og tre ganger cupmester, og har spilt to Champions League finaler for Flensburg Handewitt. Johnny har 191 landskamper for Norge, og har fått med seg 5 VM og 3 EM. Spiller nå for Nøtterøy Håndball i Postenligaen.
Derfor er jeg med på dette: Hjelpe folk i gang med trening, få dem opp av sofaen!
Mål med treningene: Variert, lystbetont og morsom trening som gir treningseffekt.