TB-Benedicte inviterer deg til kjendisbonanza på Bare Barista: – Jeg gleder meg helt sykt

LIVEPOD: Thomas Felberg, Atle Pettersen, Nils-Ingar Aadne og programleder Benedicte Jacobsen Hamnes inviterer til livepodkast. Der vil de snakke om stort og lite: historiene som gleder, men også de tyngre historiene.

LIVEPOD: Thomas Felberg, Atle Pettersen, Nils-Ingar Aadne og programleder Benedicte Jacobsen Hamnes inviterer til livepodkast. Der vil de snakke om stort og lite: historiene som gleder, men også de tyngre historiene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

27. juli kommer Thomas Felberg, Atle Pettersen og Nils-Ingar Aadne til Tønsbergs Blad-podkasten Sommerlyds første livesending. Billettsalget er allerede i gang.

DEL

– Jeg gleder meg helt sykt, og er skikkelig spent på hvordan det blir å lage podkast foran folk, forteller programleder Benedicte Jacobsen Hamnes.

Sammen med samfunnsredaktør i Tønsbergs Blad Marie Olaussen og TB-journalist Truls Lian har de laget podkastserien «Sommerlyd» for tb-podden gjennom store deler av sommeren. Kjendiser som Vegard Harm, Sondre Justad og Lars Lillo-Stenberg har tatt turen innom podkaststudioet deres og fortalt sine historier.

Nå er det Thomas Felberg, Atle Pettersen og Nils-Ingar Aadne sin tur til å fortelle sine.

LES OGSÅ: Over 2000 publikummere så sola stå opp med Ingebjørg Bratland

Dette er «Sommerlyd»:

  • En podkastserie fra tb-podden, hvor programlederne Benedicte Jacobsen Hamnes, Truls Lian og Marie Olaussen intervjuer kjendiser i forkant av store kulturbegivenheter de skal ha i byen.
  • Dette er en ny vri på forhåndsomtaler.
  • Podkasten kan høres ved å søke på Tønsbergs Blad i appen der du hører på podkast.

– Kul booking

Thomas og Atle er i byen i forbindelse med «Gratulerer med Jahn» hvor de synger sin hyllest til Jahn Teigen. Nils-Ingar har tatt turen fordi han etter livepodkasten skal stå på Komiscenen i bakgården.

Thomas Felberg er en norsk musiker som har spilt i bandet «We». Han har blitt et kjent TV-ansiktet gjennom å være dommer i programmet «Stjernekamp» og programleder for «Tidsbonanza».

Atle Pettersen er i likhet med Felberg også artist og et ansikt man kan se på TV i helgen. Han leder programmet «Beat for beat», som tidligere ble ledet av Ivar Dyrhaug.

– Nils-Ingar Aadne er vår lokale komiker fra Andebu, som har blitt en nasjonal superstjerne på komiscenen. I tillegg til dette har han i voksen alder satset på å bli toppidrettsutøver innen langrenn. Det er en veldig kul booking. Det jeg liker så godt med disse tre er at de virker så blide og glade, og at de har en utstråling som varmer, sier Benedicte.

INVITERER TIL LIVEPODKAST: Benedicte og Marie inviterer til livepodkast i bakgården til Bare Barista: – Hvis det ikke blir energi i bakgården den lørdagen, så vet ikke vi!

INVITERER TIL LIVEPODKAST: Benedicte og Marie inviterer til livepodkast i bakgården til Bare Barista: – Hvis det ikke blir energi i bakgården den lørdagen, så vet ikke vi! Foto:

Vil finne de gode historiene

Livepodkasten vil foregå i bakgården til Bare Barista, og på én time vil programleder Benedicte prøve å finne de gode historiene.

– Jeg håper vi får til en samtale om sorg og gleder, minner og nostalgi, forteller hun.

– Og at folk får vite noe om gjestene som de ikke visste fra før av, legger Marie til.

Billetter ligger nå ute for salg.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken