Slik blir du rik på et år - Kamilla Elise (30) og Hanne (40) gir deg tipsene

RYDD OPP! Kamilla Elise Holt Utheim (til venstre) og Hanne Solli har samlet mange gode råd til deg som vil bruke 2019 til å legge deg opp mer penger. – Først av alt må du få oversikt over hva du har og hva du bruker, sier de.

RYDD OPP! Kamilla Elise Holt Utheim (til venstre) og Hanne Solli har samlet mange gode råd til deg som vil bruke 2019 til å legge deg opp mer penger. – Først av alt må du få oversikt over hva du har og hva du bruker, sier de. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Har du full kontroll på økonomien, eller kunne du tenkt deg å få bedre oversikt, sløse mindre og spare deg rik på et år? Vi har løsningen for deg.

DEL

KLIKK PÅ LYDSPILLEREN NEDERST I SAKEN FOR Å HØRE REPORTASJEN

Januar og februar er for mange de aller kjipeste månedene i året. Mørkt og glatt ute og lite penger på konto. Men det trenger ikke være slik.

– Med god planlegging og riktig prioritering skal det være fullt mulig å ikke være blakk når jula i år er over og vi er over i januar 2020.

Det mener Hanne Solli og Kamilla Elise Holt Utheim, som er finansrådgivere i DNB Tønsberg. De to har samlet gode råd for en sunn og god økonomi, og sammen med samfunnsredaktør i Tønsbergs Blad Marie Olaussen, diskuterer de seg fram til en rekke gode verktøy for å få pengene til å vokse. Samtalen og alle tipsene kan du høre i den første av fire episoder om personlig økonomi i Tønsbergs Blads podkast tb-podden. Den har fått navnet «Slik blir du rik på et år».

Oppfølgerne har vi kalt «Blakk – hva gjør jeg nå?» (publiseres 22. februar), «Derfor bør du snakke med barna om penger» (publiseres 14. mars) og «Unngå at økonomien tar knekken på forholdet» (publiseres 21. mars).

Første episode i TBs økonomiskole: Slik blir du rik på et år

 

Andre episode i TBs økonomiskole: Blakk, hva gjør jeg nå?

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.