Gå til sidens hovedinnhold

Agnes er med videre i The Voice

Artikkelen er over 3 år gammel

Vant duellen med Olaves Fiskum på direkten. – Jeg har veldig blandede følelser, sier Tønsberg-jenta Agnes Stock (24) etter seieren.

– Jeg blir helt satt ut av dere to, sa Lene Marlin etter at hennes kandidater Olaves Fiskum og Agnes Stock hadde sunget fredag kveld, før hun la til at hun var «helt speachless».

Stock var annenmann ut fredag, og sang en versjon «Selmas Sang» av Eva & the Heartmakers. Hun har også tidligere sunget på norsk i konkurransen.

– Din skjørhet er din styrke. Agnes, wow!, sier Yosef.

– Jeg har bare blitt så glad i dere to, som mennesker og artister. Dere er begge to helt rå, avslutter Lene Marlin.

Likevel var det bare plass til at én av de to kunne være med videre. Og etter at seernes stemmer var talt opp, var det Agnes som gikk seirende ut av duellen.

– Ikke gøy å slå ut noen

– Jeg har veldig blandede følelser. Det er utrolig gøy å komme videre, men det er ikke noe gøy å slå ut noen. Olaves er kanskje han jeg har blitt best kjent med her, sier hun.

Mens noen av programmene har vært opptak, har det nå vært fire fredager med direktesendt The Voice. Agnes var live for andre gang på fredag:

– Det er selvsagt litt ekstra nerver når du et at folk sitter og følger med på det du gjør akkurat nå, men opptredenen blir det samme, sier hun.

Hver eneste dag går stort sett med til å forberede seg til konkurransen for Tønsberg-jenta:

– Hvis ikke produksjonen har noen øvelser, så øver jeg på egen hånd. Jeg holder på med dette hver dag, forteller Agnes.

Tilbakemeldingene hun får er overveldende, synes hun.

– Det er veldig mange hyggelig meldinger. Noen ganger folk som kommer bort til meg også.

Nervepirrende

Agnes har i høst sjarmert det norske folk i «The Voice» på TV2. Med Lene Marlin som mentor har hun tatt seg videre runde etter runde, og fredag kveld var hun én av de 12 siste deltakerne i sangkonkurransen.

Konkurransen har i aller høyeste grad tilspisset seg, og under fredagens runde ble det nervepirrende både for artister og mentorer. Hver mentor måtte se to av sine sangere duellere mot hverandre, mens avgjørelsen om hvem som gikk videre lå i hendene til seerne.

1. september fikk seerne for første gang stifte bekjentskap med Stock, da sendingen med «blind auditions» ble vist på TV.

– Det å være med på «blind audition» var veldig spennende, alle følelser var til stede, glede, spenning, redsel, ekstrem nervøsitet og mye mer, sa hun til Tønsbergs Blad i sommer.

Tidligere har hun uttalt at det er nettopp fokuset på stemmen som gjorde at hun meldte seg på programmet. Selv om hun slettes ikke var sikker på om hun hadde noe der å gjøre.

Jeg har ofte en tendens til å være for selvkritisk og å tenke at det jeg gjør som artist eller har å tilby som artist ikke er bra nok, sa Stock til Tønsbergs Blad etter den første sendingen.

(Saken fortsetter under bildet)

LES MER OM AGNES HER: Agnes fra Tønsberg prøver seg i «The Voice»

Men selv om resten av Norge kanskje for alvor har fått opp øynene for Tønsberg-jenta først i høst, er hun ikke helt ny i gamet.

I sommer sang hun nemlig duett med Jan Toft, originalvokalisten i Vamp, på «Tir n'a Noir» i Munchparken i Åsgårdstrand.

Da henvendelsen fra presseansvarlig Anita Marie Myklebust kom, ble jeg raskt overbevist om vi denne gangen skulle invitere en dyktig vokalist med oss på scenen. Vi gleder oss til å spille med Agnes, uttalte Øyvind Staveland i Vamp i en pressemelding om det.

Etter denne runden er det kun åtte deltakere igjen. Den direktesendte finalen av «The Voice» vises lørdag 9. desember på TV2.

Kommentarer til denne saken