Duellen mot russeren i super lettvekt-klassen blir Srours fjerde proffkamp, den første siden han signerte millionkontrakt med tyske Team Sauerland i april.

Sauerland var også Brækhus' promotorselskap i flere år, og Srour følger i fotsporene til boksingens «førstedame». Han har jobbet med Bramowski i Berlin de siste ukene.

Den tidligere Brækhus-treneren sier i en pressemelding fra Sauerland at han er svært imponert over Srour, og han ser fram til å stå i nordmannens hjørne i lørdagens kamp i Ludwigshafen.

Hylles

– Hadi er en veldig talentfull bokser. Etter å ha sett ham på trening i Berlin tror jeg at han har evnen til å bokse mot de beste i verden en dag, sier Bramowski og fortsetter:

– Mentaliteten hans og viljen til å vinne er blant hans viktigste styrker. Han ønsker å vinne hver eneste «fight» og sparre-økt, uansett hvem han møter. Jeg er sikker på at han kan bli verdensmester.

Lørdagens motstander, Vazem, har gått 15 proffkamper tidligere. Han har vunnet åtte av dem og tapt sju.

Også Katharina Thanderz skal i aksjon på stevnet i Ludwigshafen. Hun er ubeseiret i elleve proffkamper og møter den italienske veteranen Monica Gentili i lettvektsklassen.