Gå til sidens hovedinnhold

Til kamp folkens!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Kommunen legger beslag på de svakeste i samfunnet, som må betale prisen for uaktsomt tilsiktet bruk av penger! Hjemmehjelpen har betydd mye for eldre mennesker (ikke minst for en god prat) og en tilretteleggelse for små behov som betyr mye for den enkelte. for eksempel å handle mat og diverse former for hjelp når de er der.

Det er ikke slik i dag at alle hjemmehjelpsbehov ligger til rette for en nedskjæring på den måten kommunen gjør nå mot de svakeste i samfunnet. Ja, det er helt berettiget som noen har stilt med sine betraktninger rundt dette i kommentarfeltet at ordføreren burde skamme seg, med å trekke budsjettet inn for besparelser på denne måten. (Selv om flertallet teller) Hun har selv hevdet å stå for dette.

Jeg skammer seg over at jeg er partimedlem av Arbeiderpartiet når vi har en slik ordfører.

Dette burde gi Jonas Gahr Støre betenkeligheter.

Nå ser vi rundt omkring i verden hva forskjellene gjør. Oppviglergrupper er i mange tilfeller de svakeste. De har blitt tråkket på over tid og satt til side. Se hva det fører til av uro og bråk. Vi bør være føre var, når vi ser gjennom flere år hvordan en kommune har lånt og lånt penger i investeringer som ikke henger på greip, uten å ta ansvar for å rydde opp tidligere.

Nei, nå går det altfor langt! Vi trenger et nytt parti i Norge, som kan bygge på ansvarlige reformer satt ut i livet med mindre forskjeller (ikke bare løst prat) men forsikringer i fordelingen av skattepengene tilbake til samfunnet, uten å overkjøre de svakeste i samfunnet.

Nei, stå opp folkens, før det blir ti ganger verre! Hilsen en tankefull sjel i et sviktende samfunn!

Kommentarer til denne saken