Gå til sidens hovedinnhold

Tjøme sentrum: Vurder forbedringer for eldre som ikke kan springe sikksakk mellom bilene!

Artikkelen er over 1 år gammel

Ting tar tid, ved Medusa Park gikk det ni år og mange brev før beboere med rullatorer og elektriske kjøretøy kunne krysse veien sikkert.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Leste om Bjørn Holt Jacobsen engasjement og erfaring. La meg med en gang si at jeg deler hans oppfatning. Så svarer Færder-byråkraten med loven. Nå har jeg bodd i Tjøme sentrum i 49 år og sett kaoset Det er verst på sommeren. Men ting tar tid, ved Medusa Park gikk det ni år og mange brev før beboere med rullatorer og elektriske kjøretøy kunne krysse veien sikkert.

Det er jo denne gruppen som har problemer ved Spar når det ikke er merket felt over Korsholmveien. Tilreisende skjønner ikke at de har vikeplikt for Korsholmveien når de kjører ut fra Spar.

Les også

Her holdt Bjørn på å bli påkjørt: – Sjåføren bare skrek at det ikke var gangfelt. Men det burde det vært

Veldig ofte viker de ikke for riksveien heller. Det er så mye veier og trafikk på stedet at bilistene overser ofte fotgjengere – og ofte tuter på dem. Det svares med at det ikke bygges fotgjengerfelt i 30 sone. Dette er etter min oppfatning 40-sone. 30-sonen begynner lenger oppe i veien.

Nå er Tjøme sentrum en anleggsplass, det får vi leve med, men en vurdering bør tas om forbedringer for eldre som ikke kan springe sikksakk mellom bilene.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.