– Vi har en klar retning å gå etter og flere spor. Mer vil jeg ikke si om det nå, forteller politiinspektør Kjell Johan Abrahamsen i «Operasjon Grenseløs».

Foreløpig er ingen pågrepet for båtmotortyveriet. Et tyveri som kan være det største i sitt slag her i distriktet.

– Dette er blant de største tilslagene mot båtmotorer vi kjenner til. Dette har vært en stor jobb for de personene som er innblandet.

24 motorer i ulike størrelse ble stjålet fra Medø Marina. Båtmotortyvene har trolig forberedt seg godt før de slo til mot vinteropplagsplassen til marinaen.

LES OGSÅ: Tyver stjal mange båtmotorer på Hvasser

Mobile tyver

Abrahamsen har tro på at tyvene kan bli tatt her i landet. Likevel har de fått bistand fra kolleger både i Sverige og Polen.

– Vi har et visst håp om å finne tyvene i Norge. Men vi frykter at de har kommet seg ut av landet. Dette er et tyveri som vi kaller for «hit and run». Vi har mistanke om at det er mobile vinningskriminelle som står bak, sier han.

Foreløpig har ikke politiet mottatt så mange tips i saken, men vet du noe om tyveriet så vil politiet gjerne høre fra deg på nummer 02800. Tyveriet skjedde trolig natt til søndag og ble oppdaget søndag formiddag. Politiet tror det er to til tre kassebiler fylt med båtmotorer som forsvant fra stedet.