Ga moteshow i bursdagsgave til kundene sine

MOTESHOW: Gjestene fikk se rundt 50 antrekk på catwalken i løpet av kvelden.

MOTESHOW: Gjestene fikk se rundt 50 antrekk på catwalken i løpet av kvelden. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Denne klesbutikken ville gjøre stas på kundene sine da de feiret jubileum.

DEL

TØNSBERG: Klesbutikken Sirocco, som har butikker på Teie og på Sem, feirer 20 år i år. Derfor inviterte de til damenes aften i Foynhagen lørdag kveld, med adgang for menn.

– Vi ville gjerne feire bursdagen vår sammen med gode kunder og venner, og bygget derfor om Foynhagen til en innendørs arena med catwalk og det hele. I tillegg har vi selvfølgelig også fått med oss mange superflotte modeller som skal vise motetrender på catwalken, sier daglig leder for Sirocco, Marit Freitag.

I tillegg til mat og drikke og moteshow, kunne gjestene vinne premier som ble trukket ut på scenen utover kvelden. Noe som skapte om mulig, enda høyere stemning blant de fremmøtte.

Det var også et inspirasjonsforedrag for de fremmøtte. Det sto foredragsholder Bianca Simonsen for, hennes mål var å inspirere gjestene til å unne seg selv mer av det beste i livet, slik at de har enda mer å gi til andre i hverdagen. Også flere lokale bedrifter bidro til feiringen.

FOR KUNDENE: Sirocco inviterte til moteshow for å gi noe tilbake til kundene sine gjennom 20 år.

FOR KUNDENE: Sirocco inviterte til moteshow for å gi noe tilbake til kundene sine gjennom 20 år. Foto:

– Det har vært en spennende reise gjennom 20 år, og vi ser helt klart at kvinner i Tønsberg og omegn er interessert i og kjøper moteklær. Denne kvelden skal vi feire oss jenter – fordi vi fortjener det, sier Freitag, som legger til at gutta også var hjertelig velkomne.

GAVER: Bursdagsbarnet ga heller ut gaver enn å få dem. Daglig leder av Sirocco, Marit Freitag, ga vekk premier til heldige vinner blant publikum.

GAVER: Bursdagsbarnet ga heller ut gaver enn å få dem. Daglig leder av Sirocco, Marit Freitag, ga vekk premier til heldige vinner blant publikum. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken