Fra Nøtterøy-jente til Hollywood-frue

PLAYBOY-MODELL: I 1997 var Beatrice Prochazka første norske jente i den norske utgaven av Playboy. Foto: Per Gilding

PLAYBOY-MODELL: I 1997 var Beatrice Prochazka første norske jente i den norske utgaven av Playboy. Foto: Per Gilding

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

TØNSBERG: Beatrice Prochazka (38) fra Nøtterøy er en av tre Hollywood-fruer TV3 nå lager dokusåpe om.

DEL

Beatrice Prochazka (tidligere Peterson) er oppvokst i Oslo og på Nøtterøy, og hun utvandret på slutten av 1990-tallet til Hollywood der hun i dag bor sammen med eks-chippendale Sean.

Tønsbergs Blad har tidligere skrevet om Beatrice. I 1997 poserte hun nemlig naken som første jente for den nå nedlagte norske utgaven av Playboy.


– Nordmenn generelt har et underlig forhold til nakenhet, uttalte hun til Tønsbergs Blad den gang, og fortalte at hun som tenåring tyvtittet i Playboy Magazine.

– Jeg husker jeg ble full av beundring for de vakre nakenmodellene, sa Beatrice.

Lurt av falsk fotograf

Det var imidlertid skjær i sjøen for fotokarrieren i 1997. Beatrice ble i første omgang lurt av en falsk Playboy-fotograf som lokket den da 25-årige jenta med gull og grønne skoger dersom hun stilte opp.

Daværende redaktør i Norske Playboy, Wenche Steen, ble kjent med saken gjennom Tønsbergs Blad. Hun skjønte at fotografen, som kalte seg Ben Gold, var en svindler, og Steen fikk avverget episoden.

Enden på historien ble at Beatrice i stedet fikk i oppdrag å bli den første norske jenta i den norske utgaven av mannebladet.

Håper på suksess-kopi

I disse dager driver Beatrice Prochazka flere forretninger i Hollywood som selger hennes egen kolleksjon av sexy undertøy og "club wear".

SE OGSÅ: Beatrices MySpace-side.

– TV3 er nå i gang med produksjonen i Hollywood, og serien kommer på skjermen en gang utpå vårparten, sier Glenn Ø. Støldal, presse- og informasjonsansvarlig i TV3.


Norske TV3 legger ikke skjul på at det er suksessen til den svenske utgaven av programmet, med blant andre Anna Anka, som er årsaken til at de nå lager en norsk versjon. Men om det blir en ny Anna Anka-affære med de norske jentene er Støldal usikker på.

– Vi har valgt ut norske jenter med et spennende liv. Men hvilke hendelser som kommer på skjermen, gjenstår å se, sier Støldal.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags