Dette mener våre lesere om klokkespillet

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: Elsket og hatet. Klokkespillet i Tønsberg kimer til debatt.

DEL

Mandag ble det lyd i klokkespillet igjen etter tre år med taushet. For mange er det ikke lyd, men ulyd klokkene står for. Mange ganger om dagen spilles det fra klokkene. (Se faktaboksen)

I våre kommetarfelt og på vår facebookside går debatten så det klinger. Her er noen av meningene til våre lesere:

«Det er ikke mulig å savne noe som ikke er stemt, dårlig programmert... Dere kunne ha lagd en QUIZ; Hvilke sanger spilles i dag..??,», skriver Finn Engen

«Det er da ikke noe å savne... Utrolig irriterende, at den dinger klokkeslettet er greit.. Men melodien etterpå kunne de spart seg for», mener Mayrita S. Blix.

LES OGSÅ: Klokkespillet klinger igjen

– Må heve stemmen

«Er så utrolig herlig å stå på jobb rett ved siden av når den melodien begynner og man må heve stemmen for å i det hele tatt snakke med kundene sine.. klokkeslaga kunne jeg leve med men den melodien er utrolig forstyrrende, mye pga volum», skriver Cecilie Alvestad.

«Det er hyggelig at gaven som byen fikk igjen fungerer. Klokkespillet har vært savnet og jeg er glad jeg tok initativet til å få satt det i stand igjen», mener Per R. Brun

«Flytte dem ned på brygga i stede så di kann gi go lyd til kaldnes blokkene så di kann få noe nytt å klage på:)», skriver Kim M. Olsen.

«Veldig hyggelig å høre klokkespillet igjen. Jeg bor i samme høyde som klokkespillet ca. 100 meter fra, så jeg hører dem», skriver Åse Ragne Thorbjørnsen

«Kjempe hyggelig :)», skriver Nicoline Berger.

Savnet dem helt til jeg husket hvor irriterende det egentlig er å høre de en gang i timen hele dagen..,» er kommentaren til Karen Ford Mortvedt.

Si gjerne din mening om klokkene i kommentarfeltet under.

Artikkeltags