Vil ha eget hundeområde

Mange av våre lesere, både med og uten hund, er enige at mange er slurvete med bruk av bånd på sin kjæledegge.

Mange av våre lesere, både med og uten hund, er enige at mange er slurvete med bruk av bånd på sin kjæledegge. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: Hundeeiere som ikke har hunden sin i bånd på Ringhaugstranda har satt sinnene i kok hos mange. Men noen mener å ha løsningen på problemet.

DEL

Etter at vi nylig tok opp en sak der en dame kom med krass kritikk mot en del hundeiere, har båndtvang-debatten rast på vår nettside og ikke minst Facebook-side. Noen mener de har en løsning på problemet.

– Skjermet område

«Hva med og opprette et hundeområde snart! Kunne avlastet mange andre friområder...», foreslår Geir Adolfsen.

Han får medhold av flere.

«Ja – det hadde vært fint om vi kunne fått et skjermet område i Søndre Slagen! Det har jo vært snakk om det i kommunen – og nå kan det være at det blir tatt opp igjen,» skriver Tove H. Rivelsru.

«Yey, endelig noen som kommer med en utvei på problemet istedet for å bare prate om problemet!!:D Godt forslag! Jeg har vært med på å søke om det i et par år, det er en stor del av Gunnarsbøparken som ikke blir brukt. Men foreløpig har ingenting kommet igjennom i denne byen, hvor alle skal prate om problemene, istedet for å finne en løsning på det.....,» sier Stine Lynn Renberg.

LES OGSÅ: – Gir blaffen i båndtvang

– Flott at det blir tatt opp

Det var torsdag at en kvinne fra Slagen kom med krass kritikk til en del hundeiere som ikke har bånd på hunden sin på Ringshaugstranda. Politiet uttalte i saken at hundeeiere må respektere båndtvangen som gjelder.

Les om båndtvang her

Mange av våre lesere, både med og uten hund, er enige at mange er slurvete med bruk av bånd på sin kjæledegge.

«Flott at dette blir tatt opp! Har naboer som ikke er et døyt bedre! Tror at når hunden har halsbånd så er d nok, kan d virke sånn ihvertfall, det er nok mange som ikke skulle hatt dyr i d hele tatt!», mener Håkon Kolstad.

«Bruk hue på hvor du slipper hunden din! Slippe den på Ringshaugstranda i juni-juli-august (eller forsåvidt de andre 9 mnd i året) må være noe av det dummeste jeg har hørt!», skriver Kristin Marie Hella.

Er det  en god idé å få egne områder for hundelufting? Diskutér i kommentarfeltet.

Artikkeltags