Politikerne vil at du snakker ut. Ja, nettopp du

RAPPORT: Her er forsiden på rapporten som skal gjøre det lettere for innbyggere og politikere å komme i kontakt med hverandre.

RAPPORT: Her er forsiden på rapporten som skal gjøre det lettere for innbyggere og politikere å komme i kontakt med hverandre.

Artikkelen er over 1 år gammel

Politkerne i «nye» Tønsberg ønsker å få innspill og høre dine meninger. Og for å få det til foreslår de flere tiltak.

DEL

Nærdemokrati, høringsutkast, strategi og handlingsplan. Dette er vanskelige ord ment for å gjøre det enklere for deg å si din mening så politlkerne hører deg.

– Jeg håper mange vil sende oss innspill, og at mange vil møte opp på dialogmøtene som skal arrangeres i både Re og Tønsberg, sier varaordfører Bent Moldvær (Frp), i en melding.

Han leder den politiske arbeidsgruppa som har fått i oppgave å foreslå tiltak som kan styrke nærdemokratiet i nye Tønsberg kommune. Nå har gruppa lagt fram sin rapport med forslag til strategi og handlingsplan, og denne legges nå ut på høring.

Her kan du lese høringsutkastet til rappporten, «Nærdemokratiordninger i Nye Tønsberg- Strategi og handlingsplan».

LES OGSÅ: Det Heidi gjør her fikk hun bot for i Tønsberg

Flere tiltak

Et av tiltakene som foreslås er et en ungdomskoordinator får ansvaret for å sikre barn og unges rett til medvirkning.

Det skal også lages regler for opplegg der innbyggerre og foreninger kan møte politikere.

I tillegg vil politikerne at det skal publiseres videoer i etterkant av politiske møter der saker og vedtak blir oppsummert.

– Nå ønsker vi flest mulig innspill, og etter høringen skal arbeidsgruppa jobbe videre med sin rapport. Til slutt skal denne behandles i fellesnemnda i løpet av våren, sier Moldvær. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags