Nesten 1600 uten strøm tirsdag kveld

Skagerak Energi jobber med å finne feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta før strømmen i området er tilbake.

Skagerak Energi jobber med å finne feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta før strømmen i området er tilbake. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nesten 1600 husstander var uten strøm tirsdag kveld.

DEL

Flere lesere tok kontakt med avisen tirsdag kveld og fortalte at de var uten strøm.

Området som var berørt var blant annet Ringshaugveien, Grusveien og områdene i retning Skallevold.

– Strømmen forsvant her like etter 20.30 sier en innringer som selv bor i Ringshaugveien. Han forteller at det ikke har lyktes å komme i kontakt med Skagerak Energi for å melde feilen.

– De har stengt og jeg får ikke tak i noen på telefon, sier innringeren.

Heller ikke avbruddskartet til Skagerak Energi viser at det er feil.

– Har folk ute

– Driftssentralen vår har allerede sendt ut mannskaper for å finne feilen. Det skjer av og til at feilen ikke blir knyttet opp til kartet. Hva som er årsaken til feilen, og hvor lang tid det vil ta før strømmen er tilbake, er litt for tidlig å si nå, men vi er ute nå for å løse dette, sier Ruhne Nilssen, informasjonssjef i Skagerak Energi, ved 20.50-tiden.

Ikke lenge etter er selskapets avbruddskart oppdatert. Der oppgis det at det er hele 1581 kunder i Tønsberg som er uten strøm og åtte abonnenter på Bolærne som er uten strøm i kontaktene.

Strømmen tilbake

Ved 23.30 har alle fått strømmen tilbake. Hva som var årsaken til feilen er ikke kjent. Mange opplevde mens omkobling foregikk, at strømmen kom og gikk.

– I forbindelse med omkobling kan det skje at strømmen går igjen, sier Ruhne Nilssen, informasjonssjef i Skagerak Energi.

Artikkeltags