Gå til sidens hovedinnhold

Tønsbergs Blad - ignorerer dere de kulturelle aktivitetene i forbindelse med byjubileet ?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg synes det er utrolig skuffende at lokalavisa for Tønsberg ikke følger opp når byens kulturaktører lager fest for å markere byjubileet.

Torsdag var det lysshow og fyrverkeri - jeg kan ikke se at dere har skrevet eller hatt bilder av dette i det hele tatt. Dere gir god plass til artikkelen om fuglene som ble skremt, noe vi også la merke til her vi bor. Men tross dette, synes jeg dette var en kulturell begivenhet som det burde være en selvfølge at dere dekker. Så får vi heller diskutere måten å feire på også - det går jo an å lære av erfaringene.

Fredag stilte store grupper fra Tønsbergs kulturliv opp med historiske tablåer. Vandringen i sagabynatten skulle vært utendørs. Pga regnværet ble det flyttet inn på biblioteket, Hotell Klubben og Domkirken. Det var mange som tok på seg regntøy og gikk denne runden, og det var virkelig verdt turen ut. Vi fikk historiske innblikk fra vikingtid til barnas ønsker for framtiden på en time spekket av musikk, sang og dramatiseringer.

Tusen takk til alle dere som stilte opp !

Men redaksjonen i Tønsbergs Blad bør ta seg selv i nakken - dere prioriterte Bond-filmen med bilder derfra. Patetisk synes jeg.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.