Få vårt nyhetsbrev rett i innboksen – og vinn et pass til Slottsfjellfestivalen!

HOLDER DEG OPPDATERT: Suzanne Kristoffersen er frontsjef på tb.no og publiserer opp mot 60 saker om dagen.

HOLDER DEG OPPDATERT: Suzanne Kristoffersen er frontsjef på tb.no og publiserer opp mot 60 saker om dagen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå sender vi deg de viktigste sakene hver ettermiddag. Slik er du alltid er oppdatert på de siste hendelsene, ferskeste nyhetene og debatten fra vårt distrikt.

DEL

Fra og med denne uka tilbyr Tønsbergs Blad leserne våre noe helt nytt. Melder du deg på via våre sider, får du dagens beste og viktigste nyheter rett i innboksen hver ettermiddag.

60 saker om dagen

Suzanne Kristoffersen er frontsjef og ansvarlig for publiseringen på nettavisa tb.no. Hun og de andre på nettdesken publiserer opp mot 60 saker om dagen.

LES OGSÅ: Mix Oasen har vært i Solfrids familie siden 1961 – neste tirsdag blir de pizzabakere

– Mange oppsøker oss én gang om dagen eller noen ganger i uka. Med det store antallet saker vi publiserer, kan man fort gå glipp av noen av de viktigste sakene våre, sier Kristoffersen.

Med nyhetsbrevet er du nå garantert å være oppdatert på de siste hendelsene og de viktigste nyhetssaker det siste døgnet.

Vinn festivalpass

Flere hundre har allerede meldt sin interesse. Registrerer du deg før søndag, er du med i trekningen av et festivalpass til Slottsfjell. Er du allerede abonnent har du full tilgang til alt innholdet, også de plussede sakene i nyhetsbrevet. Fra nyhetsbrevet kan du klikke deg inn og lese så fort mailen dukker opp i innboksen.

Dersom du kun leser papiravisa i dag, eller ikke har registrert deg på nett, må du registrere en aID-konto først. Det gjør du ved å logge inn på våre nettsider. Da vil du også få tilgang til papiravisa på nettbrett, PC og mobil, alle plussartikler, søkbart arkiv og et daglig magasin fra Nettavisen med de beste nasjonale sakene.

LES OGSÅ: Hjalmar (35) trodde han var ferdig med vinteren. Men den kommer tilbake ved hvert regnskyll

Få hjelp på Torvet

Ønsker du hjelp av oss, har du muligheten på torsdag. Da er det Tønsbergdagen, og Tønsbergs Blad vil være til stede på Torvet hele dagen.

– Vi gir digital bistand til alle som måtte trenge det, sier Linda Hornli Andersen fra Tønsbergs Blad.

Nyhetsbrevet blir sendt ut hver dag, og hjelper deg å holde deg oppdatert på nyhetene fra lokalmiljøet gjennom sommerferien, enten det er på campingplassen eller fra en strand i varmere strøk.

Artikkeltags