Gå til sidens hovedinnhold

Tønsbergs Sangforening forbereder våren

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Et nytt tiltak i år, er å arrangere notekurs for sangere. Tirsdag 11. og tirsdag 25. februar fra kl. 18.20 til 20.30 Kurset holdes i korets lokaler i Nedre Langgate 50.
Til dette kurset inviterer vi alle som har lyst til å begynne i mannskor til to interessante kvelder sammen med korets medlemmer. Koret er så heldige at de har fått tak i Wenche Helgesen som kursleder.
Wenche Helgesen er faglærer i musikk. Hun har sin utdannelse fra Musikkonservatoriet i Tromsø og i Trondheim hvor hun studerte klassisk sang. Hun har i tillegg studert musikk ved Universitetet i Oslo, Blindern, og skrev hovedfagsoppgave om klassisk sang. Til daglig jobber Wenche som musikkfaglig distriktskonsulent i Norges Korforbund Vestfold og Telemark og som sangpedagog i Sandefjord kulturskole. Hun dirigerer Vestfold Operakor og har tidligere ledet Sandefjord barnekor og Sandefjord ungdomskor.

Årsmøte med påfølgende torskeaften.
Litt om vårens program. Fredag 7. februar avholder vi vårt 173 årsmøte med påfølgende skreifest i egne lokaler. Her serveres det nydelig skrei fra Eggakanten, Sanger til torkens pris og hyggelig samvær for korets medlemmer og inviterte gjester.

Internseminar i den svenske skjærgården
Så har vi et helgeseminar på vakre Saltø i Strømstad. Vi bor i flotte hytter i naturskjønne omgivelser. Det blir mye sang og kreativitet. Vi forbereder vårens kommende oppgaver. Det blir to dager med formelt og høyst uformelt samvær.
Mer om vårens program.
17. Mai er vi, tradisjonen tro, med på flaggheisingen og salutten på Slottsfjellet, kransnedleggelsen ved Minnebautaen og som alltid, har vi også frokost for korets deltakere og deres familier i egne lokaler.
Vårkonserten blir i slutten av mai. Her er endelig dato ennå ikke satt.

Korfestival på Bornholm
Den store begivenheten denne våren er en tre dages korfestival på Bornholm. Hit kommer 650 sangere fra hele Norden til å sette sitt musikalske preg på øya med konserter, kurs og hyggelige sammenkomster. Vi gleder oss til å møte sangerne og å få oppleve den idylliske Bornholm som en start på sommeren.
Helt til slutt. Hvis du har lyst til å bli med i Norges nest eldste mannskor, er du hjertelig velkommen. Vi har alltid plass til flere sangere.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.