Torgeir måtte avlyse slippturneen sin, nå forsøker han seg på en konsert uten publikum til stede

I kveld kan du få oppleve Torgeir Waldemar live, via tb.no.

DEL

Torgeir Waldemar har måttet utsette store deler av sin slippturné på grunn av omstendighetene rundt korona-viruset. Tirsdag kveld, 24. mars, spiller han en live, strømmekonsert på den digitale scenen Brakkesyke 2020.

Denne konserten kan du se på tb.no fra kl. 21.00.

– En spesiell opplevelse

Torgeir Waldemar har gjennom de siste sju årene etablert seg som en artist som er leverandør av kvalitet både i americanasegmentet men også i mer rufsete rockeinnpakning.

Han har tre utgivelser bak seg, og har turnert inn- og utland en haug av ganger. Han var nå midt i turnéen for sin tredje fullengder “LOVE” da den ble avbrutt av denne konsertlockdownen.

– Det blir en veldig spesiell opplevelse å gjøre dette, spille en konsert for et publikum som ikke er til stede i samme rom. Det blir på en måte en slags mellomting mellom å spille en vanlig konsert og å jobbe i studio alene. Også i studio må men levere og prestere, poengterer Waldemar.

Torgeir Waldemar kommer i kveld til å opptre alene med kassegitaren.

– Har heldigvis et studio

– Nei, det går jo ikke med band i disse tider, så det blir nok bare meg. Jeg har ikke tenkt så mye på settlista enda, men det blir nok låter fra alle de tre platene mine. Og kanskje en og annen coverlåt også. Konseptet passer jo bra til nettopp slikt.

Som nevnt, ble det bråstopp for Torgeir Waldemars ferske slippturné nylig. Dermed ingen flere ordinære konserter på en stund fremover. Men artisten henger ikke med hodet av den grunn.

– Heldigvis har jeg et studio jeg kan boltre meg i. Det er jeg virkelig glad for. Hadde jeg ikke hatt det, ville jeg nok gått på veggen rimelig kjapt. Hvem vet? Kanskje kommer det neste albumet raskere enn først planlagt? Det kan jo fort skje nå.

Men først, kveldens konsert.

– Dette kommer til å bli veldig interessant, mener Torgeir Waldemar.

LES OGSÅ: Nå satser Torgeir rett og slett alt på kjærligheten

LES OGSÅ: Og størst av alt er...

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.