Utforkjøring på E18

En bil har kjørt ut av veien på E18 sør for Bringåkertunnelen.

DEL

Kl.14.55 rykket mannskapene ved stasjon Kopstad ut etter melding om trafikkulykke på E18 nordgående mellom Bringåkertunnelen og Botnetunnelen ved Holmestrand. Ulykken skjedde i nordgående løp.

– Vi sikret skadestedet. Bilføreren så det ut til å ha gått bra med, og var oppgående etter det kraftige sammenstøtet med betongklossen. Slik vi forstår det hadde fører mistet kontroll over bilen ved skifte av fil. Det er slapsete på E18 i høyden, så alle bør være aktpågivende da forholdene skifter brått, sier brannmester Jardar Aftret på brannvesenets egen Facebook-side.

– Bilen som snurret endte i fundamentet til bommen som kan benyttes til å sperre E18 før Botnetunnelen. Det var store materielle skader på kjøretøyet, avslutter brannmester Jardar Aftret.

Politiet melder at føreren fremstår som uskadd etter ulykken.

Klokken 16.01 melder politiet at de er ferdige på stedet, og at det opprettes sak på forholdet. Sjåføren, en kvinne i 20-årene, blir kjørt til sykehus for sjekk.

I 15.30-tiden meldes det om at en trailer har punktert rett etter Hanekleivtunnellen, noen kilometer nord på E18 mot Sande.

– Trailer står tett inntil kjørefeltet. Vi er på vei for å varsle, twitret politiet.

Saken oppdateres.

LES OGSÅ: Trafikklyset skaper unødvendige stopp i trafikken, mener bilister: – Et kostnadspørsmål, sier veivesenet

LES OGSÅ: Sprenger fjellblokk tirsdag – alt sprenges ned i én salve

Artikkeltags