(Østlands-Posten)

Etter hvert ble det besluttet å sende de fire med ambulanse til sykehuset.

Det er 80-sone på strekningen der bilen med de fire havnet utfor veien og i i fjellskrenten. Veien ble en stund helt stengt, deretter ble det satt inn manuell dirigering. Klokken 11.25 opplyser Vestfold-politiet at ulykkesbilen er tauet bort og at veien er åpen for alminnelig ferdsel.

Luftambulanse rekrivert

Operasjonssentralen i Vestfold-politiet opplyser at det i bilen var to voksne og to barn. Foreløpig er skadeomfanget i ulykken ukjent, men bilen har fått store materielle skader i sammenstøtet med fjellveggen.

Ulykken skjedde på fylkesvei 40 like nord for Kvelde sentrum.

Klokken 10.14 melder politiet at alle personene er ute av bilen, og at de skal ha mindre synlige personskader. Alle blir vurdert av ambulansepersonell. Etter hvert ble luftambulansen rekvirert, helsepersonellet frykter at det kan ha oppstått indre skader på grunn av hastigheten; det er 80-sone på stedet. Klokken 10.58 opplyser politiet at alle fire sendes til sykehus med ambulanse.

 

Både brannvesenet, politiet og ambulanser rykket ut til ulykkesstedet.

Ikke alvorlig skadd

Bilen skal ha vært på vei sørover da det skal ha oppstått en sleng. Spor på stedet antyder at bilhjulene har havnet på utsiden av asfalten, og dermed har det oppstått en sleng i bilen. Det skal ikke ha vært glatt på stedet.

De fire i bilen kom fra ulykken uten alvorlige skader.

– Ved ankomst til sykehuset var tilstanden til alle fire stabil. En voksen og et barn var lettere skadd og en voksen og et barn var moderat skadd, sier Daniela Ørvik ved Sykehuset i Vestfold.