(Nettavisen)

Det er en herlig travhelg vi har foran oss med Super Saturday som helgens soleklare høydepunkt. Lørdag er det klart for svenske V75-finaler på Solvalla med internasjonal V75 og lørdag kveld er det Gulljackpot i V75 på Jarlsberg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men aller først skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med en flott V65-lunsj på Romme. Fredag kveld er det hele ti løp på Varig Orkla Arena. V65-spillet har som vanlig spillestopp kl 18.55, men i tillegg er det både V4 og V5 på menyen. I Sverige er det Kalmar som er vertskap for V64-omgangen.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang på Varig Orkla Arena. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Varig Orkla Arena som har en betydelig mer innholdsrik løpsdag enn forrige fredag, da det kun var seks løp på menyen. I kveld er det ti løp og det betyr ekstra V4-omgang med spillestopp kl 18.10. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Jomar Blekkan har hatt en knallsterk innledning på 2023 og kusker da også min V65-banker på Varig i kveld.

Jakter sin sjette strake seier
Det handler om 6 Investron i V65-5/V5-2/DD-1. Jomar Blekkan har gjort en strålende trenerjobb med denne femåringen som står med fem strake seire. Skulle opprinnelig startet 27. februar, men det løpet ble innstilt. Har imponert i samtlige tre seiersløp i år og motstandsmessig er det klart overkommelig selv om grunnlaget øker. Jeg går all-inn på hesten i kveld og 6 Investron blir både min banker i V65-spillet, i DD-spillet og i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bugge skal gi favoritten kamp
Til tross for at 5 Joke C.D. ikke har vunnet noen av sine fire siste løp, kommer vallaken til Rune Haugen å bli klar spillefavoritt i V65-1/V4-3. Jeg setter imidlertid 8 Arc Ici først på min rangering. Jeg hadde feeling for hesten i en av V75-finalene på Bjerke for tre uker siden og hesten så da også seiersfarlig ut inn mot den siste svingen, men dessverre ebbet det ut mot oppløpet og Arc Ici måtte nøye seg med en mindre premie. Helt annen motstand i kveld og jeg setter tøffingen til Veronika Bugge først i V65-1/V4-3.

Seiersmaskinene gjør opp i V65-2/V4-4
4 Eik Odin (23 seire på 35 starter) og 5 Bleke Silver (18 seire på 51 starter) er de to klare forgrunnsfigurene i ett flott kaldblodsløp i V65-2/V4-4. Eik Odin gjør sin årsdebut i kveld, mens 5 Bleke Silver har vært i gang gjennom vinteren og vant da også i sin siste start. Jeg velger å stå på disse to og tyr altså til dobbeltbanker i V65-2/V4-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Blekkan har mer å by på
Litt flere hester får plass på forslagene i V65-3, men fire hester skiller seg over mengden. Jomar Blekkan sitter opp bak min favoritt. Høykapable 5 Skjegge Svarten gjør stort sett kun gode løp og feilfritt må det være bra vinnersjanse i dette løpet. Bak denne er det 7 Myras Mimo (Dag-Sveinung Dalen opp som kusk i kveld), 4 Vimo Teddy og 10 B.B. Tore K. som utfordrer.

Blekkan har beste hesten
Jomar Blekkan kusker også min favoritt i V65-4/V5-1. Fireårige 10 Super Cash leverte flere flotte løp som treåring, men er faktisk seiersløs enn så lenge. Det er bra rapporter på hesten foran årsdebuten og motstandsmessig ser det overkommelig ut. Samtidig er det en god del kapable hester med i løpet og jeg tyr til bred gardering på de litt større V65 og V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Usikker form på Brækkens elitehest
Dobbeltmillionæren 10 Golden Dream M.E. kommer til å pådra seg ett tungt favorittstempel i V65-6/V5-3, men hesten har ikke vært til sin fordel i sine to siste løp. Står i tillegg på 20 meter tillegg på flere gode strekhester. Jeg syner den store favoritten i V65-6 og tar med hester på de fleste V65-forslagene.