(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.2 000

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20

Det er igjen duket for Super Saturday, og det betyr 2 x V75. Tipsene til Jarlsberg hvor det er GULLJACKPOT blir lagt ut ca 1000 lørdag morgen. Her skal det dreie seg om V75-omgangen på Solvalla, og det er altså dags igjen for finaler. Kvaliteten på løpene er skyhøy, og det skiller svært lite i samtlige løp. Den beste bankeren kommer ut i finalen, og der tror vi bare at 11 High On Pepper moser alt i sluttrunden. Er rett og slett helt enorm når den leverer som best, og lar seg neppe stoppe. På Andelstorget står den alene. På siste info bongene bestemmer vi oss senere, mens på systemene spiller vi trolig bankerfritt.

Våre komplette tips til V75-omgangen på Solvalla er som følger:

V75-1 : 4 Unique Creation – En meget fin finale innleder denne V75-omgangen, og her skiller det lite blant de beste. Vår ide fikk et «prepareløp» etter pause sist, og ble aldri kjørt med. Gikk da HELPIGG i mål, og vi likte den skarpt. Trives langt bedre på lørdagens distanse, og på ren kapasitet holder vi denne svært høyt. At det er meldt at forholdene kan bli krevende er kun et pluss for denne. Sporet er dessuten fint, og vi setter den frekt først. 5 Eros Zola – Avgjorde sprettlett med krefter igjen sist, og viste igjen at den er mye bedre skoløs. Lørdag blir det samme balanse, og den blir dessuten solid kuskeplusset med Goop. Dukker nok opp på foto, og den kan opplagt vinne med klaff underveis. Motbudet.

1 Borups Victory – Vant finalen av Bronsedivisjonen nest sist, og er altså ganske ny i Sølvdivisjonen. Sist fikk den seg dessuten en ordentlig «tømmer» i dødens, og slike løp pleier ofte å ta ut sin rett. Kan naturligvis ha tatt det løpet helt fint, og fra eventuelt tet leder den nok lenge. Skal med på gardering, men blir kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 4 B : 5-1-3-7 C : 6-11-2-10-9-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.2 000

V75-2 : 12 Judge D. – Dette er en knallgod 4-åring, og om den fortsetter å utvikle seg så kan det være noe for de litt større løpene utover i 2023. Kom alene til mål sist, og jogget altså en 13-tid på distansen. Sporet trekker ned, men her blir det kjøring, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Speeder ned samtlige? 5 Star Muscle – Var under pari nest sist, men mye forbedret sist. Spurtet da bra, og kom til mål med krefter igjen. Er meldt med BIKE og skoløs på alle fire for første gang, og Wäjersten ønsker også å sette på et helstengt hodelag. Skulle disse endringene slå heldig ut så kan denne plutselig være 30-40m forbedret, og da er den HET i et løp som dette. Er dessuten flink fra start. Motbudet.

7 Frankie Godiva – Er også den meldt med BIKE og skoløs for første gang, og det er naturligvis spennende. Sporet er dog sjansebetont, og det er en viss fare for vingelrisk. Formen er meget god, og den var solid i nederlaget sist. Blir uansett kun en outsider for oss.

Vår rangering :A : 12 B : 5-7-10-3-4 C : 9-1-11-6-2-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.2 000

V75-3 : 1 Ante La Roque – Vant bare ett løp i fjor, men kammet likevel med seg knappe 1,5 millioner kroner. Når er det dags for årsdebut, Daniel Reden gjør sin første start for året i Sverige, og vi regner med at han har tingene på stell. Leverer den solid direkte så kan dette dreie seg om tet og slutt, og vi plasserer den knepent først. 5 Bedazzled Sox – Var årgangens beste i fjor, men feilet når det gjaldt som mest. I Kriteriet tredje sist skjedde altså det, men etter galoppen var den helt enorm til fjerde. Kommer ut etter at vintertreningen er over, men vi vil gjerne se denne i løp før vi går hardere til på den. Walmann sine hester trenger nemlig ofte en blåser før de leverer som de skal. Motbudet.

2 Letsdoit – Fikk maks i sin årsdebut sist, og var helt OK. Nå rykker man skoene foran, og Melander sine hester går ofte MYE frem med et løp i kroppen. Luringen Magnus Djuse får sjansen, det kan bli rygg leder igjen, og fra den posisjonen er den alt annet enn ueffen. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 5-2-6-9-8-12-11 C : 10-3-7-4

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.2 000

V75-4 : 6 Athena Face – Har en svært riktig oppgave foran seg her, og den kan fort være helt «klar» om den får gratis tet. Rakk frem etter en solid sluttrunde sist, og på klokken stod det 12,8 s 800m. Gangen før avgjorde den enkelt, og da viste den 11,8 s 800m. Er kuskeplusset med Kihlström, den er flink fra start, og «ALLE» på strek ønsker denne ryggen. Lar seg rett og slett ikke slå? 14 Love No Pain – Var tynt jobbet før løpet sist, og leverte ikke på topp da. Gangen før var den brenngod, og den er knallgod når den først har dagen. Er satt opp for denne finalen, rapportene er solide, og nå blir det muligens også skoløs på alle fire. Sporet er perfekt, og den kan åpne fra start. Må med om favoritten garderes.

10 Fabulous Pellini – Var enorm nest sist, og gikk også et bra løp sist. Spurtet der sterkt, men fikk for langt frem. Volte er ikke et pluss, men løser den ut feilfritt så er den naturligvis helaktuelt i et løp som dette. Dette er vår outsider. Løpet ellers er veldig jevnt, og ingen er fakta helt sjanseløse…

Vår rangering : A : 6 B : 14-10-11-7-15-5-13 C : 12-8-1-2-9-4-3

V75-5 : 6 Ultion Face – Var knallgod før den fikk seg en liten pause, og man har nok siktet mot denne oppgaven, Blir kuskeplusset med Kihlström, nå rykker man bakskoene, og motstanden er helt riktig. Vi ser ikke helt bort fra at den kan bli sluppet til tet av 4 Chapuy, og skulle det skje, ja, da skal ikke Ultion Face bli enkel å ha med å gjøre. Settes knepent først. 12 Spickleback Face – Er en hest vi er veldig inne på at kan skrelle her. Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og nå har den funnet formen. Leverte en kraftfull avslutning sist, og på klokken stod det 09,2 s 800m. Dette er en svak Gulldivisjon, og blir det bare litt tempo så vil den plukke mange nedover oppløpet. DOBBELT A-VALG!

5 Eddy West –
Spurtet knallbra sist, og var tilbake på sitt beste da. Havner den bare riktig på det så er den tidlig aktuell mot en svak elite som dette. Er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 6-12 B : 5-9-4-7-1-2-10 C : 8-3-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 4 Cornerstone – Ser ut til å bli glemt i dette jevne løpet, og det mener vi er helt feil. I løpet sist galopperte den direkte, ble deretter passivt kjørt, og satt fast med krefter igjen i kulissene. Til denne starten kommer BIKEN på for andre gang i karrieren, den kan åpne når den blir laddet med, og her skal man rett og slett være veldig på vakt. Skreller? 6 Boli You S.M. – Denne er helt enorm når den leverer som best, og fikk vinne etter en liten pause sist. Avgjorde da sikkert med litt krefter igjen. Er meldt skoløs første gang i karrieren, så får man nesten bare se hvilken balanse det blir om banen blir dårlig. Kihlström opp er et pluss, og Boli You S.M. må med på en tidlig gardering. Motbudet.

5 Bugatti Hall – Er god, men blir hardt betrodd, og glem ikke at den har tjent veldig raske kroner nå. Avgjorde sikkert sist, og holder en uforandret god form. Dette er dog en tøff oppgave for favoritten til mange spillere, og vi nøyer oss med å plassere den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 4 B : 6-5-9-2-10-12-1 C : 8-7-3-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-7 : 11 High On Pepper – Er en kanon i denne klassen, og får den holde seg hel, ja, da kommer den å tjene store kroner utover i 2023. Var klink overlegen etter en liten pause sist, og alt ser veldig bra ut før denne finalen. At det trolig blir en noe krevende bane er normalt kun et pluss, for da får den brukt sine kjempekrefter til slutt. Må ha en stor sjanse om alt går riktig for seg. 10 Albert Zonett – Kan være skrellen, og den må med om favoritten garderes. Glem ikke at denne var knallgod mot High On Pepper sist, kommer nå ut etter en liten pause, og er behandlet i oppholdet. Dessuten rykker man skoene fremme, og det vil løfte den. Motbudet.

2 Bottnas Idol – Utvikler seg meget bra, og leverte en god avslutning sist. Gangen før var den også knallgod, og da hadde vi 10 s 800m på den. Står perfekt til her, den er normalt sikret et bra opplegg, og får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 10-2-1-12 C : 3-9-6-7-4-5

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»