(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V64-omgang fra Bollnäs. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bollnäs er sist ut denne fredagen, og byr på en åpen og spennende V64-omgang. Den beste bankeren i omgangen sparte vi til finalen, og der står vi alene på 5 Farmpilot. Den bankes naturligvis også på våre bonger på Andelstorget. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 8 Pretty And Evil – Er ikke veldig hard i skallen sin, men her har den en riktig oppgave foran seg når det gjelder motstand, og det kan være slik at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Er nemlig veldig kjapp ut når man ladder med den. Formen er bra, og den gikk fint etter galopp sist. Settes knepent først, men løpet ellers er svært jevnt, og her plukker vi med oss litt hester.

Lørdag er det igjen SUPERJACKPOT I V75-SPILLET, og det ligger voldsomme 24 710 776 ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du allerede nå kjøpe deg inn i våre bonger/systemer på Andelstorget. Andelsprisene er fra Kr.50, og helt opp til Kr.3 989

V64-2 : 11 B.W. Raz – Ser ut til å gå veldig under radaren her, men vær OBS på at den kommer ut i ny regi, og vi er spente på hva Jan Ove Olsen kan få ut av denne. Jan Ove er flink med «kaldingene», rapportene på den er gode, og tidligere har denne avslørt bra kapasitet. Burde få en fin start fra springsporet, motstanden er svært billig, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Settes helfrekt først.

V64-3 : 8 In Love Mearas – Kommer ut etter en treningspause, og er også blitt behandlet i oppholdet. Rapportene er fine, og Jimmy H. Andersson forventer å kjempe om seieren i et løp som dette. Settes først. 2 Quint – Satt fast under litt lett maning nest sist, og da gikk den en 17-tid på en noe krevende bane. Sist ble den sittende bom fast, og kom til mål med mye krefter igjen. Ligger litt i skorpen, og skal passes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 5 Järvsö Jop – Var enorm etter pause sist, og gikk virkelig et råsterkt løp da. Er ikke stabil, men Jan-Olov Persson holder denne høyest av de han har med i løpet, og feilfritt dukker nok den opp på foto. Settes først, men her plukker vi med oss litt hester.

V64-5 : 3 Joe Frazier Boko – Har en smellfin oppgave foran seg her, den pleier å være god etter slike opphold, og må ha en stor sjanse for å lede et løp som dette rundt om. Hadde et sterkt fjorår, og er en bra hest i grunnlaget. Kusken har et godt tak på den, sko på alle fire har Joe Frazier Boko vunnet flere løp med tidligere, og dette ser rett og slett veldig riktig ut på forhånd. SPILLES!

V64-6 : 5 Farmpilot – Er den beste bankeren i omgangen, og dette er en 6-åring som utviklet seg helt strålende i fjor. Var overlegen fra dødens sist, og rapportene på den etter en liten pause er gode. Går en 27-tid selv om den skulle havne utvendig, og neppe noen kan plukke den ned da. ALL IN!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»