(Nettavisen)

Etter en feiende flott V75-omgang med Unionskamp på Momarken lørdag, er det flere spennende travløp også søndag. På Axevalla venter det en flott V75-omgang med stort potensial og søndag kveld byr Klosterskogen travbane i Skien på internsjonal V65-omgang der det garantert blir bra omsetning..

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


OBS. OBS. Det er krevende baneforhold i Norge om dagen og søndagens løp på Klosterskogen kan bli flyttet til Jarlsberg, den avgjørelsen blir tatt en gang i formiddag. Vi oppdaterer saken dersom så skjer.

Herlige gevinster i tirsdagens V75 på Bjerke
Undertegnede spilte med to bankere i tirsdagens V75-omgang på Bjerke. 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme i V75-7. Dessverre forsvant førstnevnte i startgalopp, mens Nordby Flamme innfridde etter en strålende avslutning. Dermed ble det kun seks rette på V75-forslagene på Nettavisen. På Andelstorget laget jeg som vanlig også alternative forslag under lagnavnet "Siste LeirvågV75Bjerke". På disse andelslagene splitter jeg bankerne og spilte vekselvis med 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme som banker.

På andelslagene med banker på 1 Nordby Flamme ble det superklaff. Totalt sju andelslag gikk inn med sju rette. De sju andelslagene fordelte seg slik:
To stk andelslag med fire andeler a kr 131 - utbetaling hver seg kr 37 720
To stk andelslag med fem andeler a kr 205 - utbetaling hver seg kr 39 390
Ett andelslag med fem andeler a kr 420 - utbetaling kr 41 220
To andelslag med fire andeler a kr 775 - utbetaling hver seg kr 43 052

Alle øvrige andelslag fikk minimum en sekser og totalt spilte Nettavisen inn ca 310 000 kr på Bjerke tirsdag av en omsetning på rundt 50 000 kr.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V65-omgang på Klosterskogen. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Når det gjelder kveldens V65-omgang, så der ganske bra kvalitet på løpene og ihvertfall vesentlig bedre enn den V65-menyen Varig Orkla Arena presenterte fredag kveld. Fremadstormende Per Vetle Kals kusker min V65-banker på Klosterskogen i kveld.

Slo 1,4 oddser fra Tjomsland mandag - vinner igjen i kveld
Det handler om fireårsvallaken 4 Birk Tornado i V65-4/V5-1. Hesten var ute i et V5-løp på Sørlandets travpark så sent som mandag. Lå da i rygg på storfavoritten Tangen Birk (spilt til 14 igjen for 10) store deler av løpet og tok seg greit forbi denne mot mål. Det var over 60 meter ned til tredjehesten i det løpet. Ringreven Tor Martin Moe trener denne fireåringen og med lignende innsatt i kveld, er det ikke snakk om saken i V65-4/V5-1. Står i tillegg innbydende til på strek. 4 Birk Tornado og Per Vetle Kals blir min V65-banker i kveld og blir også min banker i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gaveløp for Valle Ask i V65-1, men......
V65-1 er en poengjakt der hestene over 1,2 mill kr stiller på likestart med klart mindre meritterte hester, dersom de har maks 400 startpoeng. Det har den snart tofaldige millionæren 8 Valle Ask, men han har også blitt tildelt åttendespor bak bilen. Ikke vist form i sine to siste løp og han er nok ikke like tøff heller som i glansdagene. Er en motivert favoritt, men jeg dekker godt opp i V65-1.

Picasso får kamp i V65-2
Også i V65-2 er favoritten motivert. 2 Picasso var svært tapper i en av V75-finalene på Bjerke for to uker siden og måtte kun gi taptt for smygkjørte First One Diamond. Men støter på bra motstand i kveld i form av sterkt forbedrede 1 Er Pupone og startkatapulten 3 Marietta og jeg spiller tre hester på de litt større forslagene i V65-2.

Seiersmaskinene glimrer med sitt fravær i V65-3
Ingen av de ni hestene som stiller opp bak startbilen i V65-3 (kaldblodshester i grunnlag 240 001 til 400 000 kr) har vunnet løp hittil i 2023, og løpet er da også stengt på maks 800 startpoeng. 9 Bufjells Magi vant dog fire løp i fjor og gjorde sin beste sesong noensinne. Står i niendespor bak bilen her, men denne hoppa ska, uansett ha ryggløp. Min favoritt i et svært åpent løp.

Flott sprintløp i V65-5/V5-2
Det er mange bra hester på farten i V65-5/V5-2 og dette kaldblodsløpet holder V75-standard, selv om det er stengt på maks 800 startpoeng. 3 Vital Vinter har vært klart forbedret i ny regi og holdt unna for svært gode Alm Kevin i seiersløpet nest sist. Det var over 2100 meter, Sprint passer normalt enda bedre og Per Vetle Kals kan sitte bak flere vinnere på Klosterskogen i kveld.

Ingen stjerne - men får tillit som DD-banker
11 Sir Albert er langt unna å være den beste hesten på Hamre-stallen, men fireårsvallaken duger bra i vanlige grunnlagsløp. Møter rett og slett svak motstand i kveld i V65-6/V5-3/DD-2 og må ha en flott vinnersjanse til tross for ellevtespor bak bilen. Jeg bruker 11 Sir Albert som min DD-banker på Klosterskogen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.